Keystone logo
Universidad Nebrija Magisterexamen i företagsekonomi - MBA
Universidad Nebrija

Magisterexamen i företagsekonomi - MBA

1 Years

Engelsk, Spanska

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

* slutpris | för online slutpris: 8400€

Introduktion

Specialisera med MBA vid Nebrija Business & Technology School

Denna MBA, som riktar sig till yrkesverksamma med minst 2 års arbetslivserfarenhet efter universitetet, är ett intensivt forskarutbildningsprogram som under ett heltidsår kombinerar uttömmande utbildning i affärsgrunderna (General Management, Marketing, Resources Human Resources, Accounting, Strategi, logistik och processer) med träning i andra färdigheter som har blivit viktiga i alla företag och därför inspirerar vår utbildningsstrategi. Tillvägagångssättet är teoretiskt-praktiskt: klasserna är utomordentligt praktiska tack vare att man använder casemetodik (Nebrija Business & Technology School använder fallen från Harvard Business School), och programmet inkluderar en obligatorisk praktikperiod i ett av de företag som universitetet har med. har ett avtal.

Den officiella magisterexamen kompletteras med flera inriktningar*:

Dataanalys och affärsstrategi. Grunderna i databaser och automatisk inlärning för att vägleda eller omformulera ett företags strategi baserat på informationen som erhålls från utnyttjandet av stora mängder data. Detta är den idealiska specialiteten för dem som vill utvecklas som kontoansvariga eller ge ett nytt tillvägagångssätt för kommersiell och marknadsföringshantering, personaladministration eller finansiell hantering baserat på data.

Strategisk utveckling och digitala affärer. Bransch- och marknadsanalys, utvärdering av affärsmöjligheter, utveckling och implementering av en digital strategi för dig som vill starta en digital verksamhet eller leda landningen i e-handelsvärlden för traditionella eller nyskapade företag.

Affärsinnovation och teknik. Utveckling av kunskap och färdigheter som möjliggör identifiering av innovationsmöjligheter och programmeringsbegrepp för att skapa innovativa produkter, tjänster, processer och affärsmodeller som genererar konkurrensfördelar och affärsframgång.

Hållbarhet och teknik. Identifiering av det internationella regelverket för hållbarhet och utveckling av hållbara lösningar för att möta globala miljömässiga och sociala utmaningar. Denna specialitet är idealisk för dig som vill leda hållbarhetsavdelningarna på sina respektive företag.

* 10 studenter krävs för att öppna en specialisering.

Detta program är utformat så att våra studenter skaffar sig de kompetenser som, enligt rapporten The Future of Work in Europe 2020, utarbetad av konsultföretaget McKinsey & Co., kommer att krävas av jobb inom kort: kvantitativ och statistisk analysförmåga, projektledning , teknikhantering och interpersonella färdigheter.

Idag behöver företag anställa chefer som kan motivera olika, globala arbetsstyrkor som är skickliga i teknikledning. Nebrijas Business & Technology School, med detta reviderade och förnyade program 2022, erbjuder sina studenter möjligheten att förvärva dessa kompetenser tack vare interaktionen med proffs med lång erfarenhet från multinationella företag som Metlife, Cepsa och IBM.

Tillvägagångssättet är teoretiskt-praktiskt: klasserna är ytterst praktiska tack vare användningen av casemetodik (Nebrija Business & Technology School använder fallen från Harvard Business School), och programmet inkluderar 150 timmars obligatoriska praktikplatser - och specifikt för varje specialitet av programmet - i något av de företag som universitetet har avtal med och bland vilka finns Repsol, Everis, Acciona och Iberdrola med flera.

Eventuellt erbjuder vi våra studenter möjligheten att slutföra sin upplevelse med en vistelse på UC Berkeley, inkluderad i priset för ansikte mot ansikte-programmet (Innovation, Technology, and Entrepreneurship Program + stay), vars MBA är rankad 12:a i Global MBA-rankning utarbetad av Financial Times magazine.

Resultatet: proffs beredda att utföra de jobb som, enligt klassificeringen gjord av LinkedIn -Jobs On The Rise 2023- kommer att växa mest i Spanien: kontoansvarig, försäljningsspecialist, tillväxtchef, hållbarhetskonsult, affärsutvecklingschef, kundrelationsansvarig och leveransansvarig.

Dubbel undervisningsmodalitet för en komplett affärsutbildning

Hand i hand med de bästa

Vodafone, Ogilvy, BBVA, Santander och REPSOL är några av de företag och institutioner där studenter kan genomföra sina professionella praktikplatser och validera utbildningsprocessen.

För att lära sig från första hand om den affärsverklighet som sektorn befinner sig i, etablerar Nebrija sin programverksamhet baserat på direktkontakt med de bästa proffsen och de bästa företagen, tack vare en rad konferenser och forum.

Bo på UC Berkeley

Priset för ansikte mot ansikte-programmet inkluderar inskrivning i ett program för innovation, teknik och entreprenörskap designat och undervisat av University of California – Berkeley, samt en vistelse på detta universitets campus i en vecka. Detta universitets MBA är rankad på 12:e plats i den globala MBA-rankingen som utarbetats av tidskriften Financial Times.

Affärsimulator

Programmet avslutas med en vecka där eleverna i ansikte-mot-ansikte-modaliteten, och de av online-modaliteten om de reser till Madrid, kommer att kunna delta i flera dagar i en affärssimuleringsturnering genom Global Challenge-programmet, designad av CESIM - Business Simulations.

Slutligen inbjuds studenterna att delta i examensceremonin för Nebrija-studenter, som hålls varje år på La Berzosa-campus i Sierra de Guadarrama.

Idealiska studenter

Antagningar

Läroplan

Ranking

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Frågor