Keystone logo
Universiti Malaysia Sarawak Corporate mästare i företagsekonomi (cmba) program av kurser
Universiti Malaysia Sarawak

Corporate mästare i företagsekonomi (cmba) program av kurser

0 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

* RM30, 080,00 för internationella sökande.

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Den CMBA ger möjlighet för individer att främja sin karriär inom företagsledning, samt för utövare att vässa sina affärsledningskompetens och kunskaper.

Programmet har lockat en mycket motiverad gemenskap av studenter från olika akademisk bakgrund och arbetslivserfarenhet. Vi sammanför erfarna, engagerade och kvalificerade lärare för att säkerställa ett innovativt, tillämpnings-och tvärvetenskapligt program. Den CMBA är enastående, därför att den har behållit det bästa av den traditionella MBA kombinerat med moderna funktioner som efterfrågas av dagens företagsledare.

PROGRAM DETALJER

Den CMBA är ett masterprogram med kurser under en period av minst 18 månader, vilket är en motsvarande undersökning av minst 5 terminer. Programmet är uppdelat i tre moduler, var och en definierar ett specifikt funktionellt område för studien. Modulerna är uppdelade i Kärna, Valfri och forskning.

Core Module ger grunden för en allmän verksamhet utbildning och en allmän översikt av företagsledning. Studenter är skyldiga att ta sammanlagt åtta obligatoriska kurser för att säkerställa att eleverna har en gemensam kunskap i grunderna i verksamheten.

Den Valfri Modul uppmuntrar elever att utforska idéer och för att ytterligare undersöka ledande frågor. Studenter är skyldiga att ta totalt fem kurser och får välja några fem kurser från denna komponent för att matcha deras intressen eller karriärbehov.

Den Research Module är den sista komponenten av CMBA program, som består av Corporate Business Project. Det kräver studenterna att visa ett kritiskt förhållningssätt till ekonomi och management problem och att relatera specifika frågor i syfte att bredda studenternas perspektiv management.

INGÅNGSKRAV

För tillträde till programmet, måste en kandidat uppfylla följande kriterier:

  • En kandidatexamen med minst CGPA 2,50 eller; - En kandidatexamen eller motsvarande men CGPA mindre än 2,50 kan medges under förutsättning att minst fem års arbetslivserfarenhet inom relevant område, eller, - Andra likvärdiga kvalifikationer som godkänts av senaten - För internationella studenter, är ett IELTS resultat på 6,0 som krävs i Utöver ovanstående behörighet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Online Master of Business Administration (MBA)
    • Maastricht, Nederländerna
  • MBA - Master of Business Administration
    • Geneva, Schweiz
  • MBA och teknik i Life Science Management
    • Berlin, Tyskland