Keystone logo
UNC System International Recruitment Consortium Master of Business Administration (North Carolina A
UNC System International Recruitment Consortium

Master of Business Administration (North Carolina A

Chapel Hill, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Välkommen till MBA-programmet i College of Business and Economics i North Carolina A

North Carolina A

Vår MBA-examen är en professionell examen, företagsekonomi, vilket ger studenterna en grundlig förståelse för de grundläggande affärsväsendena (t.ex. ekonomi, redovisning, ekonomi, förvaltning etc.) följt av intensiv studie i en av tre affärskoncentrationer: Redovisning, Human Resurshantering och Supply Chain Management . Dessa koncentrationer representerar affärsområden som växer i yrkesmässig betydelse och karriärmöjligheter.

Våra fakulteter, administratörer och personal är engagerade i din högskoleexamen och stor framgång i din framtida professionella karriär. Studenter som är ambitiösa, begåvade och som ser möjligheter i varje utmaning kommer att trivas i vår studentcentrerade och affärsmedveten miljö i North Carolina A

Vem letar vi efter?

Varje år strävar vi efter att bygga en klass av elever som kan engagera sig gemensamt som en grupp av elever mot kompetens inom forskning, stipendium, kreativt uttryck och samhällsengagemang. Medan vi förstår att våra elever har olika bakgrund och erfarenheter, delar de alla följande gemensamma egenskaper:

Intellektuell nyfikenhet och analytisk förmåga

Hjärnstenen för att uppnå framgång ligger i ett engagemang för och passion för en hög standard av excellens. Vi söker personer som är upptäcktsdrivna och som har en passion för samarbete och livslångt lärande. Vår kursdesign och vår önskan om interaktion mellan studenter och lärare beror på det aktiva deltagandet av innovativa studenter som kan bedöma, analysera och agera på komplex information som fokuserar på verkliga problem. MBA och Graduate School Admissions Committee kommer att granska din tidigare akademiska prestanda, resultaten av GMAT eller GRE, och, om tillämpligt, TOEFL eller IELTS poäng, samt arten av din arbetslivserfarenhet. Det finns ingen särskild tidigare studieutbildning som krävs för att ansöka. Du måste dock visa förmågan att behärska analytiska och kvantitativa begrepp.

Etik och gemenskapsförlovning

Medan akademisk rigor är avgörande för studentens framgång är det också viktigt att aktivt samarbeta med hela NCAT-samhället. Det är därför vi söker studenter som uppvisar de högsta etiska normerna som demonstreras av ärlighet, pålitlighet och hög moralisk karaktär. Rätt kandidat måste ha respekt för sina kollegor och vara angelägna om att dela med sig av sina erfarenheter och värdera och integrera olika perspektiv, livsupplevelser och andra kulturer. Vårt löfte är att förbereda högkvalificerade och etiskt medvetna företagsledare genom innovativ undervisning, professionell och samhällsengagemang och relevant fakultets stipendium.

För att ansöka om tillträde till MBA-programmet i College of Business and Economics, måste en sökande inneha en baccalaureatexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Dessutom måste sökandena lämna in:

 • En avslutad och undertecknad Graduate School Ansökan om antagning.

 • En $ 60,00 återbetalningsbar avgift.

 • Officiella högskoleutskrifter från alla högskolor.

 • Två brev av rekommendation.

 • En avsiktsförklaring.

 • En nuvarande resumé.

 • GMAT eller GRE poäng kommer att övervägas. Om emellertid sökanden har en GPA på 3,30 eller högre, avviker GMAT eller GRE-undersökningen.

 • TOEFL poäng, IELTS poäng eller annat bevis på engelska språkkunskaper (krävs av alla internationella sökande).

 • Studenter som ansöker om hemvist i landet måste lämna in uppehållstillståndet.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA i Madrid
  • Madrid, Spanien
 • Magister i företagsekonomi i Madrid
  • Madrid, Spanien
 • MBA in International Business Management
  • Jyväskylä, Finland