Keystone logo
UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

UCD Michael Smurfit Graduate Business School

Introduktion

UCD Michael Smurfit Graduate Business School är Irlands ledande handelshögskola och forskningscenter. Vi erbjuder ett brett utbud av forskarutbildningsprogram som utrustar studenterna till att bli framtidens företagsledare.

Vår framgång beror på ett orubbligt engagemang för excellens. Vi är en av mindre än 90 skolor över hela världen som har trefaldig ackreditering från ackrediteringsorgan i USA, Europa och Storbritannien.

Vilka vi är

UCD Smurfit Schools framgång tillskrivs ett orubbligt engagemang för excellens. Vi rankas globalt och innehar den prestigefyllda tredubbla ackrediteringen från de amerikanska, europeiska och brittiska ackrediteringsorganen.

En av hörnstenarna i vårt rykte som en av världens ledande handelshögskolor är kvaliteten och kompetensen på vår fakultet. På UCD Smurfit School rekryterar vi ledande akademiker från hela världen och skapar mångsidig och stimulerande undervisnings- och forskningsmiljö. Vi har den bästa blandningen av studenter, lärare och professionell personal för att inspirera din fantasi och stimulera din kreativitet på bästa möjliga sätt.

Varför Smurfit?

UCD Michael Smurfit Graduate Business School är en dynamisk utbildnings- och forskarsamhälle med världsberömda akademiker, personal och studenter från hela världen som bidrar till Irlands livliga handelshuvudstad i Dublin. Från att påverka internationell affärspolicy till att skapa innovativa algoritmer för att göra bankens vardag säkrare, vår fakultet och forskare ligger i framkant inom affärsinnovation.

En av de viktigaste faktorerna att tänka på när man forskar på en handelshögskola är kvalitet. Kvalitet framgår av UCD Smurfit School genom områden som våra ackrediteringar, internationella rankningar, examensanställbarhet, lärare, forskning, alumner och vår studentgrupp. Vi rekryterar studenter av högsta kvalitet från hela världen som utgör kärnan i vårt samhälle och ligger till grund för den spännande utbildningsresan vid UCD Smurfit School.

Globalt rankad

Våra program rankas konsekvent bland världens topp 100 av Financial Times och The Economist Intelligence Unit. Dessa rankningar är riktmärken mot världens elitskolor och bidrar till ett enastående internationellt rykte bland akademiker, arbetsgivare och företagsledare.

Triple Accredited

Vi är den enda handelshögskolan i Irland, och en av en elitgrupp av skolor världen över, som har trefaldiga ackrediteringskronor från tre affärscentra och akademisk excellens - AACSB (USA), AMBA (Storbritannien) och EQUIS (Europa). Mindre än 1% av handelshögskolorna över hela världen är trippel-ackrediterade. Våra ackrediteringar är en kvalitetssignal från internationella oberoende kamrater och är en garanti för att studenterna får en internationellt erkänd examen av högsta kvalitet.

Akademisk excellens

En av hörnstenarna i vårt rykte är kvaliteten och kompetensen hos vår 100-starka fakultet, bestående av ledande undervisningsspecialister inom ämnen som spänner över kärnområdena näringsliv och ledning, rekryterade från hela världen. Deras inflytelserika röster och expertis efterfrågas och vår fakultet bidrar regelbundet till nationella och internationella medier. De är internationella ledare med 20% av våra fakulteter publicerade i FT50-tidskrifter och 10% publicerade 3x eller mer i FT50-tidskrifter. Dessutom, medan 30% av vår fakultet är kvinnor, ansvarar de för 65% av alla publikationer.

Vårt folk

Med en varierad kohort på över 1100 studenter från över 70 länder erbjuder vi våra studenter möjlighet att arbeta med och lära av de bästa och ljusaste från hela världen. Vår dedikerade personal ger stöd och vägledning till studenter som ser till att deras utbildningsresa är rik och tillfredsställande.

Global Alumni Network

Förlovningsinsatser har resulterat i en av världens främsta alumner i handelshögskolan med över 98 000 yrkesverksamma över hela världen, i över 40 internationella kapitel, som är aktivt involverade i våra studenter och program. Många av våra alumner är företagsledare inte bara i deras samhälle utan över hela världen i världens bästa företag. Våra alumner drar nytta av en rad resurser och stöd från vårt dedikerade alumnteam och har möjlighet att bygga sitt globala nätverk med andra alumner och det bredare näringslivet.

Karriärpåverkan

Våra akademiker är i hög efterfrågan med i genomsnitt 84% av våra MSc-studenter anställda inom 6 månader efter examen (källa: First Destination Report) och 86% av våra heltid MBA-kandidater var anställda inom 3 månader efter examen. (Källa: FT Global MBA Ranking 2020). Kandidater från MBA-programmet såg sina löner öka med 68% i genomsnitt inom tre år efter avslutad MBA (Källa: FT Global MBA Ranking 2020).

Vårt vackra campus

UCD Smurfit School ligger intill kustbyn Blackrock, mindre än 10 km söder om Dublins centrum. Vårt unika och vackra campus erbjuder förstklassiga faciliteter för våra studenter att studera, koppla av och umgås i en magnifik periodgods.

Utbud av program

Som Irlands ledande handelshögskola och forskningscenter erbjuder vi en globalt rankad MBA, ett brett utbud av specialiserade affärsmästare, ett ledande doktorandprogram och en serie internationellt erkända Executive Development-program. Vi utvärderar ständigt våra program för att möta behoven i en snabbt föränderlig värld.

Undervisa och lära

Vi strävar efter att ge våra studenter en helhetsutbildning som ger dem en önskan att lära och skapa, att ifrågasätta och resonera, att förnya sig och att bidra till samhället på alla nivåer. Vi odlar informerade, smidiga, kritiska och etiska tänkare och görare och skapar möjligheter att lära från olika perspektiv i olika miljöer, genom ett rikt utbud av program, undervisning och forskning. Genom att göra det möjliggör vi omvandlande lärande för våra elever.

Globalt fokus och internationell mångfald

UCD Smurfit School är medlem i Global Network of Advanced Management (GNAM) nätverk med 30 handelshögskolor inklusive Yale, INSEAD och LSE och erbjuder studenterna ett unikt globalt perspektiv. Cirka 50% av våra studenter är internationella och representerar över 70 länder världen över, vilket ger en välkommen och viktig interkulturell dimension till livet och lärandet vid UCD Smurfit School.

Dublin, Irland

Irland är en globalt orienterad, öppen ekonomi. Vår engelsktalande, vänliga och välutbildade befolkning har lockat globala företag inom IKT, sociala medier, läkemedel och finans, inklusive företag som Google, Facebook, Intel, Apple och Microsoft, som samarbetar med oss och anställer våra akademiker. Vi är stolta över att ha ett av de bästa utbildningssystemen i världen och ett internationellt känt rykte för akademisk kvalitet.

148202_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Vårt uppdrag och vision

UCD: s vision är att vara mycket engagerad lokalt, nationellt och internationellt och vara känd över hela världen som Irlands globala universitet. när det gäller vårt omfattande utbud av discipliner, inom räckvidden och effekten av vår forskning och innovation, i vår helhetsutbildningserfarenhet, i mångfalden i vårt samhälle och i vårt engagemang med alla samhällssektorer och med alla regioner i världen.

Vårt uppdrag: Utbilda, stödja och inspirera

  • Att stödja utvecklingen av det irländska och internationella samhället genom att utbilda framtida företagsledare till högsta internationella standard.
  • Att inspirera och underlätta studenter att uppnå sin fulla potential och maximera deras positiva bidrag till näringslivet och samhället, både i Irland och globalt.
  • Att hjälpa företag att bättre tjäna samhället globalt genom tillhandahållande av innovativ och effektfull forskning.

Vår vision - En framtid på den globala scenen

  • Att vara världsledande inom affärsutbildning och forskning, konsekvent leverera de högsta internationella kvalitetsstandarderna och bli erkänd som en av världens 50 bästa handelshögskolor.
  • Att utmärka och förnya med en distinkt internationell fördel inom de globalt relevanta områdena som digitala affärer och framtiden för finansiella tjänster.
  • Att kontinuerligt omdefiniera hur företag lärs ut och lär sig att inspirera nästa generation av ledare i världen och för världen.

Rangordningar och ackrediteringar

UCD Smurfit School är den enda handelshögskolan i Irland och en av en elitgrupp av skolor över hela världen som har "trippelkronan" för ackreditering från de tre centra för affärs- och akademisk excellens, EQU IS, AACSB och AMBA. Under de senaste femton åren har våra program konsekvent rankats av den prestigefyllda globala topp 1. Financial Times och Economist Rankings.

Vår rankning och ackreditering är ett bevis på kvalitet och jämför oss med de bästa handelshögskolorna i världen.

Platser

  • Blackrock

    Carysfort Avenue, , Blackrock

Program

Frågor