Keystone logo
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Introduktion

Välkommen till GPS, ett genuint globalt samhälle som syftar till att främja kunskap genom undervisning, forskning och engagemang.

Skolan är internationellt erkänd för sin expertis i Stillahavsområdet, Nordamerika och Asien. Vi söker att vara hemma för studenter, alumner, forskare och ledare från hela världen, som värdesätter att hantera globala och stilla utmaningar med noggrann analys och en passion för problemlösning.

Genom att utnyttja vår West Coast-plats och UC San Diego berömda program inom vetenskap och teknik utvecklar GPS nya analytiska verktyg med praktiska tillämpningar, samtidigt som den strängt tränar nästa generations globala ledare. Vi bygger in våra läroplaner avancerade metoder för att designa, testa, utvärdera och förfina lösningar för globala samhällen under 2000-talet, lära om de stora frågorna världen över och förbereda våra elever för att identifiera vilka resultat som är mer benägna att arbeta. Våra alumner har antagit ledarskap i företag, regeringar och ideella organisationer i mer än 80 länder över hela världen.

Vilka vi är

Vi är ett verkligt globalt samhälle av fakultet, personal, studenter och samhällspartner dedikerade till kunskapsutveckling genom utbildning och forskning - allt med ett öga på att bygga ett Stillahavsområde. Skolan är förankrad i rykte och framgångar för UC San Diego och University of California systemet. Vi styrs av individer som strävar efter att upprätthålla ett klimat av rättvisa, samarbete och professionalism som ligger i våra etiska principer. Vidare tror vi att mångfald, jämlikhet och integration är viktiga ingredienser i akademisk kompetens.

.

Fakulteten

Studenterna har oöverträffad tillgång till internationellt känd fakultet som integrerar rigoröst stipendium med en entusiasm för undervisning och aktivt engagemang in och ut ur klassrummet. De är ledare inom forskning som sträcker sig från krigsupplösning till följd av det förändrade mönstret för internationell handel. Från inhemsk politik för att finansiera och bedriva verksamhet i Stillahavsområdet; Och från Kinas utrikespolitik till utvärdering av fattigdoms-, folkhälso- och miljöprogram i utvecklingsekonomier. Läs mer om omfattningen och djupet av deras stora forskningsintressen idag.

Åtagande till jämlikhet, mångfald och integration

Eget kapital, mångfald och inkludering definierar funktionerna i skolan, UC San Diego och hela University of California-systemet. De är kritiska element i en produktiv och innovativ miljö, och vi omfamnar dem alla som källor till styrka.

Våra skillnader - ras, nationalitet, etnicitet, kön, religion, sexuell läggning, könsidentitet, ålder, socioekonomisk status, förmågor, erfarenheter och mer - förbättrar vår förmåga att uppnå vårt centrala uppdrag för offentlig service, undervisning och forskning. Vi välkomnar fakultet, personal och studenter från alla bakgrunder och vill att alla ska respekteras och värderas.

Dessutom har UC San Diego många resurser som stöder rekrytering och behållning av historiskt underserverade befolkningar, fördjupa förståelsen och utmana missuppfattningar kring mångfald och utveckla proaktiva ledare som förespråkar integrationen.

Studenter ägnas åt inkludering

Möt två nybildade studentgrupper på skolan som ägnas åt inkludering. Dessutom, ledd av Stilla havet International Students Student Organization (PIASO) finns det flera andra regionalt och professionellt fokuserade elevgrupper som berikar campusklimatet.

QuIRPS

Quirps uppdrag är att främja samhället bland queer och non-queer medlemmar av skolan och öka medvetenheten om de unika utmaningar som lesbiska, homosexuella, bisexuella, transgender och queer människor runt om i världen, liksom professionell utveckling för queer studenter och allierade.

Kvinnor går globalt

Målet med Women Going Global är att öka medvetenheten och utvecklingen av kvinnor i framtida ledande roller inom internationella professionella och akademiska områden. Gruppen erbjuder en möjlighet för studenter, lärare, personal och det större San Diego-samhället att byta i diskurs som främjar kvinnors frågor på global nivå.

Du är välkommen att kontakta oss direkt via telefon (858-534-5914) eller email ([email protected])

Platser

  • 9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

Frågor