Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

UC Irvine - Merage School of Business

Introduktion

Toppbranschchefer ger kontinuerligt Merage School input om hur de ser sina respektive branscher förändras genom teknikens inverkan. Våra förändrade läroplaner speglar nya affärsbehov i den samtida världen, med fokus på handlingskraftiga idéer och bygger en ny uppsättning kompetenser som passar den digitala tidsåldern. Erfarenhetsbaserade beslutsfärdigheter integreras i läroplanen med datadrivet beslutsfattande i främsta rummet. Erfarenhetsbaserade lärandekomponenter fortsätter att tillhandahålla verklig utbildning, vilket gör att team av studenter kan fördjupa sig i värdefulla projekt med företag i området.

Beläget i hjärtat av Orange Countys "Tech Coast", är Merage School omgiven av ett nätverk av banbrytande företag i ett växande ekosystem av teknikföretag inklusive Amazon, Google och Western Digital, plus digitalt kunniga företag inklusive Capital Group, Disney, Experian, Hyundai, Pacific Life och Taco Bell. Det är i denna miljö som Merage School förbereder eleverna för de störande teknikkrafter de kommer att möta som framtida företagsledare.

Strategisk plan

Agility är nyckeln till överlevnad i vår snabbt föränderliga globala ekonomi. Paul Merage School of Business utvecklar och utrustar ledare med kritiska affärs- och ledarskapsförmåga som behövs för att lyckas genom program som ständigt anpassas för att möta de ständigt föränderliga sociala, tekniska och ekonomiska möjligheterna och utmaningarna i vår digitalt drivna värld. Vi erbjuder tre dynamiska MBA-program, en Master of Professional Accountancy, Master of Finance, Master of Innovation and Entrepreneurship, MS in Business Analytics, MS in Biotechnology Management, MS in Engineering Management, PhD, och grundexamen i företagsekonomi som fokuserar på kreativa och kritiska tankeförmåga, strategiskt beslutsfattande, ledarskap, innovation och samarbete genom erfarenheter i klassen och på plats med verkliga affärsproblem. Medan Merage School är relativt ung (grundad 1965), har den snabbt vuxit till att konsekvent rankas bland de bästa 5% av alla AACSB-ackrediterade program genom exceptionell studentrekrytering, fakultet i världsklass, ett starkt alumninätverk och nära relationer med båda enskilda företagsledare och globala företag. Vi kombinerar de akademiska styrkorna, mångfalden och de bästa traditionerna från University of California med den banbrytande, entreprenöriella andan i Orange County i hjärtat av södra Kaliforniens tekniska kust.

Syn

Att ligga i framkant av utbildning och forskning bland globalt framstående handelshögskolor.

Uppdrag

Utveckla globalt konkurrenskraftiga transformationsledare i en mångsidig, samarbetande, studentcentrerad gemenskap där akademisk spetskompetens och praktisk tillämpning smälter samman.

Vår strategiska identitet

Vi är en handelshögskola som har åtagit sig att tjäna våra studenter, alumner, affärspartners och akademiska samhällen. Tillsammans delar vi en central strategisk identitet.

 • Vilka vi är: Vi är ambitiösa. Vi är intellektuellt hungriga. Vi har en kallelse att leverera pedagogisk excellens som värdesätter mångfald, samarbete, inkludering och respekt. Vi firar både den akademiska traditionen från University of California och vår innovativa anda som ett av dess yngsta campus.
 • Vad vi gör: Vi tillhandahåller tankeledarskap och utbildar yrkesverksamma för att driva värde för en livstid – för framtiden för företag och samhälle, lokalt, nationellt och globalt.
 • Där vi gör det: Vi är hjärtat av affärsvärlden i Orange County, Kalifornien; ett levande ekosystem med global räckvidd. Som sådan är vi unikt positionerade för att attrahera forskare, studenter och partners, nationellt och internationellt.
 • Hur vi gör det: Vi främjar samarbete mellan våra studenter, fakulteter, universitet och samhället. Vi utmärker oss genom att ge tillgång till och tillväxt inom våra program, fakulteter och personal. Vi förnyar operativt för att säkerställa att vi förblir relevanta och kostnadseffektiva i en snabbt föränderlig värld.

Ranking

År efter år hamnar Merage School och dess program konsekvent bland de högsta rankningarna nationellt och globalt. Över hela världen väljer ambitiösa företagsledare Merage School, och inser att denna unika kombination av läroplan, karriäravancemang, samarbete och viktigast av allt – kultur – är nästan oöverträffad i peer-institutioner.

Senast rankade vårt grundutbildningsprogram #30 i landet – det fjärde året i rad som Merage School rankas bland de 50 bästa programmen – allt detta för en grundutbildning som grundades för mindre än tio år sedan. Bli en del av Merage Schools uppgång till toppen och upplev ett ungt universitet vars namn får mer erkännande och större prestige varje år. Ta en titt på våra senaste utmärkelser nedan. Var här för det som kommer härnäst.

 • #8 Heltid MBA bland offentliga institutioner
 • 117% löneökning rapporterad mellan jobb före och efter MBA
 • #1 världsranking för andel kvinnliga lärare
 • #8 MBA på heltid bland offentliga institutioner (Financial Times, 2021)
 • #21 MBA på heltid i USA (Financial Times, 2021)
 • #8 Executive MBA bland USA-baserade skolor och #58 över hela världen (Financial Times, 2020)
 • #25 MBA på heltid i USA och #40 över hela världen (The Economist, 2021)
 • #26 MBA på deltid i USA (US News & World Report, 2021)
 • #8 Public University (US News & World Report, 2021 Best Colleges)
 • #1 i världen för andel kvinnliga lärare (Financial Times, 2021)
 • #17 Executive MBA i USA och #27 över hela världen (The Economist, 2020)
 • #30 Business-program för grundutbildning i USA (US News & World Report, 2022)
 • Topp 25 magisterexamen i redovisning på skolor med 15 eller färre heltidsanställda redovisningsfakulteter (PAR Extra)
 • #16 - Master's Accounting Program (PAR Huvudnummer, 2019)
 • #3 i världen för andel kvinnliga studenter (Financial Times, 2021)

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Irvine

  Irvine, CA 92697-3125, 92697, Irvine

  Chat with students

  Frågor