Keystone logo
Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Tallinn University of Technology

Introduktion

En vision av dagens samhälle är innovativ, entreprenöriell, tekniskt avancerad och öppen för världen, och det är detta som Tallinn University of Technology (TalTech) söker genom internationellt högnivåstudier och forskning.

Hos TalTech kan du uppleva framtiden utan att kliva in i en tidsmaskin. Här möter utbildning allt digitalt!

Här gör vi riktiga saker och utvecklar dem på plats från grunden. De presenterade projekten omfattar självkörande fordon, studentsatelliter, e-Pavemen t (vägbeläggning som producerar solel), artificiell intelligens för att skapa personliga rutter för turister och mycket mer. Vi erbjuder en möjlighet att studera på ett modernt digitalt campus där många av de senaste teknologierna testas och implementeras dagligen. Ett av våra senaste initiativ – TalTechDigital – kopplar samman digitalisering med utbildning, vilket gör TalTech till det mest innovativa campuset i landet.

Moderna studieprogram

TalTechs utbildningar och lärmiljö utvecklas ständigt. Erfarna yrkesmän från både privat och offentlig sektor är involverade och rådfrågas för att skapa läroplaner som skulle möta de senaste behoven på arbetsmarknaden . Flera av universitetets laboratorier har nyligen förnyats och allt mer undervisning sker via e-kanaler. Teknik och IT går hand i hand i TalTech, vilket återspeglas i våra moderna utbildningar som nära kombinerar de två områdena. Under åren har TalTechs ingenjörer utvecklat smarta och hållbara lösningar för många relevanta problem i Estland.

Våra program ger utbildning av hög kvalitet genom att kombinera fördjupade studier och kreativa laborationer . På så sätt kommer du att få den bästa praktiska upplevelsen för din utbildning och din karriär. Du kan hitta ett lämpligt program för din karriär med internationellt erkända program i:

 • Skolan för informationsteknologi
 • School of Business and Governance
 • Ingenjörshögskolan
 • Vetenskapshögskolan

Att sammanföra studenter, forskare och entreprenörer

På TalTech värdesätter vi samarbete med företag och företag. För många företag såväl som myndigheter är vi ofta den första kontaktpunkten för att hitta lösningar på en mängd olika organisations- och produktutvecklingsfrågor. Vårt innovations- och affärscentrum Mektory samlar forskare, studenter och entreprenörer som erbjuder ungdomar inspiration, kunskap och resurser för att skapa och utveckla studentstart-ups och andra innovativa affärsidéer.

TalTech är en akademisk opinionsbildare såväl som flaggskeppet för estnisk ingenjörskonst och teknik . Modet att förändra, viljan att utvecklas och viljan att ha kunskapsbaserade diskussioner gör TalTech till en tankesmedja i akademiska diskussioner.

Vi tror att en hög nivå av forskning och akademiska studier, samt akademisk frihet, är helt avgörande. TalTech är således det första universitetet i Estland som erbjuder en anställningsbaserad akademisk karriärmodell.

Ranking

TalTech grundades 1918 och rankas i topp 3% av världens bästa universitet (QS World University Rankings). Det är det enda tekniska universitetet i Estland och rymmer cirka 10 000 studenter, varav 14% är internationella studenter från över 100 olika länder.

Antagningar

Antagningsstart och deadlines

 • 1 februari 2023 – Inträdet öppnar
 • 1 april 2023 – Sista ansökningsdag för medborgare utanför EU
 • 1 maj 2023 – Sista ansökningsdag för medborgare från OECD-medlemsstater, Georgien, Ukraina och kandidater utanför EU som är bosatta i Estland på laglig grund
 • 1 juni 2023 – Sista ansökningsdag för medborgare från EU/EES-länder och Schweiz
 • 1 augusti 2023 – Sista ansökningsdag för finska, lettiska och litauiska medborgare som ansöker till program vid Handelshögskolan

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Tallinn

  Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

Frågor