Keystone logo

Tallinn University of Technology

A logo

Introduktion

En vision om dagens samhälle är innovativ, företagande, tekniskt avancerad och öppen för världen, och det är detta Tallinn Unversity of Technology (TalTech) söker genom internationella studier och forskning på hög nivå.

På TalTech kan du uppleva framtiden utan att gå in i en tidsmaskin. Här möter utbildning digitala saker!

Här gör vi riktiga saker och utvecklar dem på plats från grunden. De presenterade projekten omfattar självkörande fordon, studentsatelliter, e-Pavemen t (vägbeläggning som producerar solenergi), artificiell intelligens för att skapa personliga rutter för turister och mycket mer. Vi erbjuder en möjlighet att studera på ett modernt digitalt campus där många av de senaste teknikerna testas och implementeras dagligen. Ett av våra senaste initiativ - TalTechDigital - kopplar digitalisering till utbildning och gör TalTech till det mest innovativa campus i landet.

Moderna studieprogram

TalTechs utbildningsprogram och inlärningsmiljö utvecklas ständigt. Erfarna yrkesverksamma från både privat och offentlig sektor är involverade och konsulterade för att skapa läroplaner som möter arbetsmarknadens senaste behov . Flera av universitetets laboratorier har nyligen förnyats och allt fler undervisning sker via e-kanaler. Ingenjör och IT går hand i hand i TalTech, vilket återspeglas i våra moderna studieprogram som nära förenar de två områdena. Under åren har TalTech-ingenjörer utvecklat smarta och hållbara lösningar för många relevanta problem i Estland.

Våra program tillhandahåller högkvalitativ utbildning genom att kombinera djupgående studier och kreativa laboratorier . Således får du den bästa praktiska upplevelsen för din utbildning och din karriär. Du kan hitta ett lämpligt program för din karriär med internationellt erkända program i:

  • School of Information Technologies
  • School of Business and Governance
  • Institutionen för teknik
  • Vetenskapsskolan

Samlar studenter, forskare och entreprenörer

På TalTech värdesätter vi samarbete med företag och företag. För många företag såväl som offentliga myndigheter är vi ofta den första kontaktpunkten för att hitta lösningar på olika organisations- och produktutvecklingsfrågor. Vårt innovations- och affärscenter Mektory sammanför forskare, studenter och entreprenörer som erbjuder ungdomar inspiration, kunskap och resurser för att skapa och utveckla nystartade studenter och andra innovativa affärsidéer.

TalTech är en akademisk opinionsbildare samt flaggskeppet för estnisk teknik och teknik . Modet att förändra, viljan att utvecklas och viljan att ha kunskapsbaserade diskussioner gör TalTech till en tankesmedja i akademiska diskussioner.

Vi tror att en hög nivå av forskning och akademiska studier, liksom akademisk frihet, är absolut avgörande. Således är TalTech det första universitetet i Estland som erbjuder en tjänstebaserad akademisk karriärmodell.

Rankning

Platser

  • Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5, 19086, Tallinn

Frågor