Keystone logo
Telfer School of Management Mba
Telfer School of Management

Mba

0 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

2

Leverera innehåll som är viktigt för dig

Telfer MBA är ditt program. Vi har utformat Telfer MBA för att ge dig den kunskap och erfarenheter av lärande du behöver för att förbereda för en meningsfull, givande karriär. Vårt program ger dig också möjlighet att driva specifika ämnen och kurser som betyder mest för dig. Oavsett dina passioner och mål, vi är vid din sida för att göra vad vi kan för att hjälpa dig att nå dem.

Driven att möta dina behov och schema

Du kan ta vårt program under ett eller två år.

 • Intensive (ett år): Du kommer att följa en strikt schema i vilka klasser och schemalagda programverksamheten hålls mestadels under dagen på vardagar.
 • Professionella (två år): Med vårt program under två år kan du stanna på jobbet. Du kommer att delta i lektioner varje tisdag kväll, hela dagen varannan lördag och ibland på söndagar.

Innehåll som gör det möjligt att leverera resultat

Vi har utformat och organiserat vårt program i enlighet med de fyra grundläggande kompetens högpresterande chefer i näringslivet idag: strategier, arbeta med data, arbeta med människor och leverera resultat. De kurser som bygger dessa kompetenser levereras i sex distinkta kursblock.

Du kan skräddarsy din kurs belastning för att återspegla önskad karriärväg. Välj bland en mängd olika valbara kurser som anordnas av tema, såsom ekonomi, entreprenörskap och innovation, management consulting, och affärsanalys. Du är fri att välja kurser från samtliga fyra kategorier eller att koncentrera sig på ett visst område.

Den bästa möjliga miljö att lära

Vårt program tar en kompetensbaserad inställning till undervisning som placerar dig i mitten av den bästa möjliga miljö att lära sig. Våra professorer lära beprövade koncept om ledningen. Team lärande kan du lära av dina kamrater, varav många kommer från länder runt om i världen. Våra övergripande kohort och individuella klasserna är små, så att vårt program själv och varje kurs inom den ge meningsfulla möjligheter för dig att engagera eftertänksamt med dina lärare och kamrater.

Ansluter dig till förda professorer bedriver världsledande forskning

Våra professorer är erfarna lärare och sakkunniga forskare. De bedriver sin forskning genom olika forskningsenheter och strategiska forskningskluster centrerade på affärsanalys och prestanda, ekonomi och redovisning, entreprenörskap och innovation och hälsa transformation.

Genom sin forskning, våra professorer avslöja relevanta insikter de stora utmaningarna dagens ledare och chefer. Dessa insikter det möjligt för dem att navigera genom de nuvarande problemen och att förutse och ta fram lösningar för framtidens utmaningar, särskilt på strategiska områden såsom affärsanalys och prestanda och innovation och entreprenörskap.

Ett dynamiskt program bland de bästa i världen

Vi har nått de högsta normerna för internationell ackreditering tilldelas MBA-program av de mest krävande globala organisationer: AACSB, AMBA och EQUIS.

Vi sitter aldrig sysslolös, ständigt förbättra vårt program. Framför allt vi regelbundet uppdatera kurser och innehåll med den praxis av dagens organisationer och den senaste utvecklingen inom internationella affärer.

Utanför kärnan: Fokusera din inlärning, få certifieringar som betyder

Vårt program ger dig möjlighet att fokusera på frågor som är viktigast för dig. Vi har delat dina valbara kurser i fyra kategorier. Du är fri att välja kurser från alla fyra (självvald) eller att koncentrera sig på ett visst område.

FINANSIERA

 • Venture Capital och Private Equity
 • Equity Valuation
 • finansiell modellering
 • International Project Finance

LEDNINGSRÅDGIVARE

 • Projektledning en
 • Projektledning 2
 • Case Competition
 • Customer Relationship Management
 • finansiell modellering

Entreprenörskap och innovation

 • företagande
 • Customer Relationship Management
 • Internationell resa
 • finansiell modellering
 • Enterprise Social Media Strategies
 • Affärs och lagen

affärsanalys

 • finansiell modellering
 • Competitive Intelligence
 • Business Intelligence och Big Data / Analytics
 • Customer Relationship Management
 • Enterprise Social Media Strategies

Hur man lär sig

Vårt program tar en kompetensbaserad inställning till undervisning som placerar dig i mitten av den bästa möjliga inlärningsmiljö.

Balansera teoretiska och praktiska

Våra professorer lär väl utforskade begrepp om förvaltning som levererar bevisade resultat. När du förstå dessa idéer, kan du kritiskt bedöma aktuella och nya frågor i antingen offentliga eller privata organisationer och genomföra strategier för att säkerställa framgång.

Vi använder också laget lärande. Genom ett nära samarbete med dina kamrater-många med kunskap om affärskulturer som skiljer sig från din, du få en ännu djupare förståelse av viktiga förvaltnings begrepp och metoder och hur de tillämpas i organisationer idag.

Bli en del av små, engagerande klasser

Femtio studenter, det är det högsta antalet elever i varje kohort av vårt program. Vi håller vår övergripande kohort och individuella klasserna små så att vårt program själv och varje kurs inom det är engagerande och ger meningsfulla möjligheter för dig att delta eftertänksamt med dina lärare och kamrater.

En hybrid strategi som integrerar digital mobilteknik

Vi dra full nytta av de senaste digitala mobil teknik för att komplettera och förbättra vad som händer i våra klasser. Integrationen av ny teknik i vårt program ger dig större kontroll över hur du lär dig, och gör våra klassrum livligare platser för att diskutera, debatt, utforska och utbyta idéer och kunskap.

4

Sätta dig i centrum för nätverk som räknas

Vi har en unik position för att länka med kanadensiska och internationella ledare från alla sektorer hantering. De nära kontakter vi har gjort med alumner och näringslivet kan du lära tillsammans ledare, chefer och entreprenörer som lysande som de är inspirerande.

karriär~~POS=TRUNC

Vår skolas Karriärcenter erbjuder en rad händelser, tjänster och resurser för hela elevkåren, inklusive Telfer MBA-studenter.

MBA konsultprojekt

Telfer MBA konsultprojekt kan du avsluta vårt program genom att sätta dina affärsmannaskap och kunskap att använda genom att hjälpa en organisation att lösa en viktig verkliga problem.

Intern

En praktik är ett perfekt tillfälle att få erfarenhet, expandera ditt professionella nätverk, besluta om en givande karriär och få betalt medan du tjänar din examen.

nätverksbyggande

Vi organiserar en rad evenemang, så att du kan engagera sig i givande tävlingar och få kontakt med framstående företagsledare och originella tänkare.

Alumni

Telfer School är stolt hem för mer än 25.000 alumner. Vi odlar strategiska relationer med ett ständigt ökande antal av våra alumner att ansluta dig med sina insikter och erfarenheter och möjligheter för sina organisationer.

dina klasskamrater

Vårt MBA-program lockar begåvade personer från hela världen som kommer med olika utbildningsbakgrund och yrkeserfarenheter. De utbyten och diskussioner med dina klasskamrater kommer att vara en viktig del av ditt lärande och kommer att berika din upplevelse.

3

Upplevelser du kommer ihåg

Du kan lära lika mycket om ledningen utanför klassrummet som du kan i det, om inte mer. Vi öppnar dörren till en rad upplevelser som inte bara kommer att berika dina studier och informera din karriär, men att du också kommer att minnas och vårda för resten av ditt liv.

Bygga internationella vänskapsband som varar

Var en medlem av en gemenskap av nya företagsledare som består av män och kvinnor från hela världen. De omfattar kanadensiska studenter från hela landet och internationella studenter från hela världen som representerar en rad organisationskulturer, handels- och yrkesgrenar.

Läs mer om affärsmetoder i olika kulturer

Varje år får studenter i MBA-programmet välja att tillbringa tid på en skola i Europa lära från internationella professorer om europeiska affärsmetoder.

Gå med 250 MBA från hela Kanada på MBA Games

Bli en del av Team Telfer på MBA Games. Den årliga tävlingen gropar grupper bestående av MBA-studenter från 25 handelshögskolor i Kanada mot varandra i en serie av händelser som utmanar sina akademiska mannaskap, atletisk förmåga och laganda.

MBA fall tävlingar

Delta i ett eller flera fall tävlingar. Dessa utmanande händelser ger dig en chans att sätta dina färdigheter och kunskaper på prov mot studenter från andra handelshögskolor, samtidigt som du får värdefull feedback från branschledare som fungerar som domare.

Telfer MBA konferenser

Lär av speciella gäster som delar sin visdom och nya insikter om praktiska affärsfrågor, såsom ledarskap, entreprenörskap, performance management och affärsanalys.

Bli involverad

Gå med i MBA Student Association. Det är en stor möjlighet att utveckla livslång vänskap, bidra till programmet och studerande erfarenhet, förbättra dig ledaregenskaper och ha kul medan du gör det.

1

Urval

 • En kanadensisk studentexamen examen eller motsvarande, med lägst betyget B eller 70 procent. Alla eftergymnasiala studier anses vid tidpunkten för antagning, med den senaste övervägs först.
 • Minst tre års heltidschefs eller professionell arbetslivserfarenhet. Deltids och sommarjobb och co-op placeringar inte räknas denna erfarenhet men anses positivt under utvärderingsfilen.
 • En konkurrenskraftig poäng i Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE). Förra årets genomsnittliga GMAT var 612.
 • Kunskaper i engelska.

I undantagsfall kan ett begränsat antal kandidater komma ifråga för antagning på grundval av omfattande lednings- eller professionell utbildning och erfarenhet (minst 10 år), under förutsättning att det finns starka bevis av ledningsansvar och karriärutveckling, även om sådana kandidater inte hålla en universitetsexamen eller inte uppfyller minimi akademiska krav.

Sista ansökningsdatum (komplett fil)

Stipendier delas ut på ett rullande schema. Vi rekommenderar starkt kandidater att tillämpa så tidigt som möjligt för att öka deras chanser att övervägs för ett stipendium.

 • International: 1 februari
 • Kanadensiska och amerikanska: 15 maj

antagnings~~POS=TRUNC

Du måste skapa en konkurrenskraftig poäng i Graduate Management Admission Test (GMAT) eller Graduate Record Examination (GRE).

 • GMAT Graduate Management Admission Test (GMAT): minst totalpoäng på 50: e percentilen med ett minimum av den 45: e percentilen i muntlig och kvantitativ. Förra årets Medelpoängen var 612 och intervallet 570-780.
 • GRE Graduate Record Examinations® (GRE®): en minsta totala poäng av 310 med åtminstone den 45: e percentilen i verbala och 40 i kvantitativt.

OBS GMAT eller GRE® är obligatorisk och denna upptagande krav kommer inte åsidosättas.

Språkkunskaper

Kandidater som modersmål är varken engelska eller franska är skyldiga att lämna bevis på kunskaper i ett av dessa språk. Kandidater som gäller för den engelska MBA måste lämna in ett av följande fakulteten för Graduate och postdoktorala studier för att bekräfta deras kunskaper i engelska (språk provresultat kan inte vara mer än två år gammal som datum för tillämpning av eventuellt inträde i MBA-programmet) :

 • Bevis för under de senaste fem åren, av en tidigare examen på en engelskspråkig universitet.
 • Bevis på senare förlängd vistelse och utövande av ett yrke i ett engelsktalande land (normalt minst fyra år under de senaste sex åren).
 • En poäng på minst 100 (Internet-baserad) eller 250 (datorbaserat) på Test av engelska som främmande språk (TOEFL).
 • En poäng på minst 7 i åtminstone tre av de fyra Academic International English Language Testing System (IELTS) test (läsa, lyssna, skriva, tala) och åtminstone sex i den fjärde. Den allmänna utbildningen IELTS test accepteras inte.
 • En poäng på minst 14 på CANTEST, administreras av University of Ottawa, med ingen enskild testresultat under 4,0, tillsammans med ett resultat på 4,5 på den muntliga del av testet.
 • En poäng på minst 68 på Pearson Test av engelska (Academic) (PTE Academic).

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA - Master i Företagsadministration
  • Göttingen, Tyskland
 • Civilekonom med datavetenskap
  • Paris, Frankrike
  • Heidelberg, Tyskland
  • + 2 Mer
 • Master of Business Administration Hållbart ledarskap
  • Sydney, Australien
  • Darwin, Australien