Keystone logo
The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA

Introduktion

lissabon

Dekan välkomstmeddelande

Det är med stor stolthet och entusiasm att vi välkomnar dig till The Lisbon MBA.

Lissabon MBA är ett joint venture mellan Católica-Lissabon och Nova SBE - två ledande handelshögskolor i Europa.

Detta partnerskap omfattar en tvåårig Executive Part-time MBA och en internationell full-time MBA, i samarbete med MITs prestigefyllda Sloan School of Management.

Enligt 2017 Financial Times Top 100 Global MBA Ranking är Lissabon MBA International Full Time det 20: e bästa MBA-programmet i Europa. Vi är också utrustade som den 1: a MBA i Europa i International Course Experience, en av våra nyckelprioriteringar.

Lissabon MBA Executive anses vara den 52: e bästa Executive MBA i Europa, enligt 2016 Financial Times European Business Schools Ranking.

Lissabon MBA utgör en plattform där begåvade, ambitiösa och högflygande studenter från hela världen kan mötas och engagera sig i aktivt lärande, interagera med högkvalitativ fakultet.

Varför ska du överväga Lissabon MBA-plattformen som ditt val för en MBA:

  • Båda programmen har en prestigefylld fakultetsinstans, utbildad på världens bästa skolor, djupt involverad i högkvalitativ forskning och i linje med de senaste utvecklingen inom ledarskapsteori och praktik.
  • Båda programmen är de högst rankade portugisiska MBA: erna i Financial Times MBA Rankings;
  • Båda Programmen visar en innovativ läroplan, stimulerar rigorös analys, användningen av känslomässiga intelligens, socialt ansvarligt beteende och praktisk lärande. En läroplan som är en bro mellan akademin och företagsvärlden, mellan teori och övning, mellan vinster och människor, mellan vänstra och högra hemisfärerna i hjärnan och mellan världens geografier.
  • Vi säkerställer starka band med företagsvärlden, med stora företag som är nära involverade i styrningen och sponsrar ett nätverk av praktikplatser och kontakter.
  • Båda programmen erbjuds i den mysiga och ändå kosmopolitiska miljön i den vackra och behagliga Lissabon. Här kan studenterna blanda arbete och nöje som på få platser i världen.

Daniel Traça - Dean Nova SBE och Francisco Veloso - Dean Católica-Lisbonföretag

Lissabon MBA Advantage

Om du funderar på att göra en MBA i Portugal har du antagligen adresserat de viktigaste handelshögskolorna i landet och du har insett att Católica och Nova inte längre erbjuder separata MBA-program.

Låt oss dela hur allt började ... Projektet startade 2006 när MIT Sloan Management School besökte Portugal som syftar till att etablera ett partnerskap och starta en internationell MBA. Lissabon MBA föddes 2007 som ett joint venture mellan Católica-Lissabon och Nova SBE, de två bästa b-skolorna i Portugal. Båda har gått ihop med att konkurrera på den globala marknaden, med början genom att erbjuda ett deltidsprogram på samma år. Senare, i januari 2009 välkomnar Lissabon MBA International, med partnerskapet av MIT Sloan, sin första klass.

Här är vad du kan få från The Lisbon MBA:

Där talang och marknad möts

Lissabon MBA kommer att förändra dig, professionellt och personligt. När du förföljer Lissabon MBA kommer du att vara en del av ett dynamiskt samhälle som tror på att få en positiv inverkan i världen via tankeväckande ledarskap och innovativa idéer. Våra MBA-program är utformade för begåvade yrkesverksamma som vill ta nästa steg i sina karriärer och vi hjälper dig att leda till dina karriärambitioner eftersom vi är förpliktade till din framgång.

Du kommer att delta i ett elit MBA-program

Vårt samarbetsavtal mellan de två ledande handelshögskolorna i Portugal - Nova SBE och Católica-Lisbon - är internationellt erkänt och vi ingår i en elitgrupp av handelshögskolor - mindre än 1% i världen - som innehar Triple Accreditation (AACSB) , EQUIS och AMBA).

Lissabon MBA International heltidsprogram betraktades som ett av de bästa MBA-programmen i Europa av 2016 Financial Times Top 100 Global MBA Rankings - 20: e bästa i Europa - och 1: a världen över i kategorin "International Course Experience".

Du kommer att märkas och vara en del av vår familj

I Lissabon MBA kommer du inte att vara "en annan kugge i maskinen" - vårt unika boutique MBA-koncept är utformat för att göra din MBA-upplevelse nedsänkt och personlig.

Klasser i Lissabon MBA är dimensionerade för att maximera din inlärningserfarenhet, skapa en intim klassrumsmiljö där eleverna kan interagera med den bästa fakulteten och bygga en djup kontakt med klasskamrater, MBA-personalen och de gäster vi tar med från företagets Värld till våra klasser och evenemang.

Vi ger dig praktisk och relevant kunskap

Lissabon-MBA-programmen är byggda i partnerskap av de två högsta handelshögskolorna i Portugal - Católica-Lissabon och Nova SBE - och i samarbete med MIT Sloan School of Management - som samlar en prestigefylld fakultetsinstans, utbildad på världens bästa skolor , Med stark affärsverksamhet i verkligheten, erbjuder en innovativ, komplett och transformativ utbildning som förbereder dig för framgång.

Du kommer att kunna öva vad du lär dig med verkliga affärsprojekt, för vi tror att vår praktiska strategi är det bästa sättet att skaffa sig nya akademiska färdigheter och fortfarande vara kopplad till näringslivet. Du kommer också att bli utsatt för flera internationella perspektiv, olika branscher och personligen erkänna framstegen i din omvandling, uppbyggnad av din kunskap, analytisk expertis och kritisk resonemang under programmets gång.

Vi gör din ledarskapsutveckling nyskapande och personlig

Vi tror att ledare ska ha en djup förståelse för sig själva och vi arbetar kontinuerligt med de mest innovativa, kreativa och inspirerande metoderna för att hjälpa dig att utveckla ledarskapsförmågorna som gör att du lyckas nu och i framtiden. Fokus och personalisering är viktiga, så vi kommer att arbeta nära dig för att hjälpa dig att utveckla din karriärutvecklingsplan, öka din självmedvetenhet, förstå din potential och hur du uppnår det.

Vi underlättar ditt nätverk

Vi ser till att Lissabon MBA har starka band med företagsvärlden och de här anslutningarna går utöver den strukturerade närvaron av företag som är direkt involverade i MBA-programmen. Vi levererar flera exklusiva ledningssessioner med externa gäster, främjar regelbundna evenemang med entreprenörer och ledande befattningshavare från olika branscher och skapar nätverksmöjligheter för alla The Lisbon MBA Community - studenter, alumner, fakulteter och personal.

De människor du möter under din MBA på The Lisbon MBA kommer att ha ett starkt inflytande i ditt liv och vi investerar i att välja våra studenter från olika yrkesmässiga, akademiska och internationella bakgrunder, människor som kommer att utmana dig och möjliggöra värdefulla peer-to-peer-upplevelser.

Från våra kollegor, heltidsperspektiv och studenter, spenderar vårt alumni-nätverk runt om i världen och arbetar i ett brett spektrum av branscher, vår fakultet och företagsrelationer, kommer vi att erbjuda dig ett nätverk av affärskontakter som hjälper Du avancerar i ditt yrkesliv.

Vi välkomnar dig till en stor stad, för att njuta av och bli inspirerad av

Lissabon är värdstaden för båda våra program - om du vet det, vet du hur välkomnande det är och om du inte gör det, utmanar vi dig att besöka oss!

Från den dynamiska rytmen i det moderna centrum till den inspirerande vibrationen hos våra historiska landmärken är Lissabon en stad full av energi och spännande möjligheter, som sammanför traditioner från Europa, Amerika, Afrika och Asien. Och med mer än 200 soldagar per år och några minuter från vackra stränder och en av de bästa surfarplatserna i världen finns det ingen annan plats i Europa som Lissabon! I själva verket har Lissabon MBA uppnått första plats för plats, kvalitet och kostnad för logi i den senaste Financial Times alternativa MBA-undersökningen.Var än dina mål kan ta dig, är Lissabon den perfekta miljön för att börja göra din framtid hända!

Platser

  • Lisbon

    Campus de Carcavelos Rua da Holanda, n.1 2775-405 Carcavelos, Portugal, , Lisbon

Frågor