Keystone logo
© The Emirates Academy of Hospitality Management
The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management

Introduktion

Uppdrag och vision

Vision

Att vara världsledande när det gäller att underlätta lärande på universitetsnivå, stipendium och tillämpad forskning inom områdena turism och gästfrihetshantering.

Uppdrag

Att leverera världsklass, innovativ, branschrelevant utbildning och forskning i en samtida, multikulturell miljö för att förse nästa generation företagsledare med kompetens för att lyckas i en dynamisk värld.

Institutionella mål& mål

EAHMs mål är att främja akademisk spetskompetens i ett professionellt sammanhang. Institutionens mål är att: 1. Program som är applikationsorienterade och som producerar gästfrihet och rese- och turismakademiker som kan tillämpa teorier i praktiken; 2. Forskning av tillämpad karaktär som är relevant för industrin, kommersiella och samhällsbehov inom gästfrihets- och turistsektorerna; 3. Intellektuell och omfattande utveckling av gästfrihets- och turiststudenter inom en omtänksam miljö; 4. Dedikerade partnerskap med gästfriheten, resor och turism, industri och andra utbildningsleverantörer; 5. Utveckla eleverna till effektiva och reflekterande livslånga elever.

I hjärtat av gästfrihet

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) är specialiserat på att tillhandahålla företagsledningsgrader med ett gästfrihetsfokus och syftar till att bli världens ledande hospitality management school.

Med internationellt erkända utbildningsprogram, högt respekterade fakultetsmedlemmar från hela världen, toppmodern infrastruktur, moderna faciliteter, starka partnerskap inom hotellbranschen och närheten av EAHM till några av de bästa hotellen i världen, EAHM är verkligen, i hjärtat av gästfriheten.

Viktiga fakta

 • Topp 10 Hospitality School
 • Första hotellskolan i mellersta Eas
 • Mångkulturell studentkår
 • 53% Kvinna& 47% Manlig
 • Trippel erkänd
 • 100+ Partners inom hotellbranschen

Tre ackrediteringsorgan

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) erkänns av högre utbildningsmyndigheter i Förenade Arabemiraten, Storbritannien och Australien.

UAE: s utbildningsministerium (MOE)

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) ligger i Dubai, Förenade Arabemiraten, har fått ackreditering genom kommissionen för akademisk ackreditering av utbildningsministeriet för följande grader: Bachelor of Business Administration i International Hospitality Management; Associate of Business Administration i International Hospitality Management; Master of Business Administration i International Hospitality Management.

Institutet för gästfrihet

Storbritannien-baserade IOH är ett globalt professionellt institut som främjar höga standarder inom hotellbranschen. Alla akademiska program som genomförs vid EAHM är ackrediterade av IOH enligt dess gästfrihetsram.

Internationella centrum för spetskompetens inom turism och gästfrihet utbildning

Australiskt baserat internationellt ackrediteringsorgan, THE-ICE har bedömt läroplanens utvecklings- och granskningsprocess; undervisnings- och inlärningsmetod; bemanningsresurser och anläggningar för EAHM och fastställt att den har uppfyllt internationella riktmärken för Standards of Excellence. Genom att vara en ackrediterad medlem, EAHM gick med i en exklusiv grupp institutioner som inkluderar offentliga universitet, privata hotellskolor och yrkeshögskolor från mer än 10 länder.

Globalt erkännande

The Emirates Academy of Hospitality Management erkänns av en rad globala organ som garanterar kvaliteten och standarden på utbildningen våra studenter får.

Föreningen för att avancera Collegiate handelshögskolor

The Emirates Academy of Hospitality Management är medlem i Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB är en ideell global förening som syftar till att dela kunskap och bästa praxis för vidare företagsutbildning. EAHM-studenter kan vara säkra på att den mottagna utbildningen uppfyller världsledande metoder och praxis som fastställts av detta globala organ.

Kinesiskt servicecenter för vetenskapligt utbyte

Det kinesiska utbildningsministeriet har via det kinesiska servicecentret för vetenskapligt utbyte lagt till EAHM i den officiella listan över internationella utbildningsleverantörer. Detta erkänner EAHM som en trovärdig institution för kinesiska och internationella studenter.

Rådet för internationella skolor

EAHM är medlem i Council of International Schools (CIS). CIS är en global gemenskap av skolor, högskolor och universitet i 116 länder. Som en ideell organisation syftar CIS till att bidra till en högkvalitativ utbildning med fokus på internationella och interkulturella perspektiv.

Hosco

Hosco ger medlemskap till gästfrihet och kulinariska institutioner runt om i världen som syftar till att koppla skolor och universitet med branschen. EAHM-studenter drar nytta av detta omfattande nätverk för praktik- och karriärmöjligheter.

Campus funktioner

  Platser

  • Dubai

   Dubai, Förenade arabemiraten

  Frågor