Keystone logo

The Emirates Academy of Hospitality Management

A logo

Introduktion

Mission och vision

Syn

Att vara världsledande i att underlätta inlärning på universitetsnivå, stipendier och tillämpad forskning inom turism och gästfrihet.

Uppdrag

Att leverera innovativ, branschrelevant utbildning och forskning i världsklass i en modern, multikulturell miljö för att utrusta nästa generations företagsledare inom hotellbranschen med kompetens för att lyckas i en dynamisk värld.

Institutionellt mål och mål

EAHM:s mål är att främja akademisk excellens i ett professionellt sammanhang. Institutionens mål är att: 1. Program som är tillämpningsorienterade och som producerar gästfrihets- och rese- och turismexaminerade som kan tillämpa teorier i praktiken; 2. Forskning av tillämpad karaktär som är relevant för industri-, kommersiella och samhälleliga behov inom hotell- och turistsektorerna. 3. Intellektuell och omfattande utveckling av gästfrihets- och turismstudenter i en omtänksam miljö; 4. Dedikerade partnerskap med hotell-, rese- och turismbranschen, industrin och andra utbildningsleverantörer; 5. Utveckla eleverna till effektiva och reflekterande livslånga elever.

I hjärtat av gästfrihet

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) specialiserar sig på att tillhandahålla företagsledningsexamina med gästfrihetsfokus och siktar på att bli världens ledande skola för hospitality management.

Med internationellt erkända studieprogram, högt respekterade fakultetsmedlemmar från hela världen, toppmodern infrastruktur, moderna faciliteter, starka partnerskap inom besöksnäringen och EAHMs närhet till några av de bästa hotellen i världen, är EAHM verkligen är på The Heart of Hospitality.

Nyckelfakta

  • Topp 10 Hospitality School
  • Första hotellskolan i Mellanöstern
  • Mångkulturell studentkår
  • 53 % kvinnor och 47 % män
  • Trippel igenkänd
  • Fler än 100 partner inom hotellbranschen

Tre ackrediterande organ

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) är erkänt av myndigheterna för högre utbildning i Förenade Arabemiraten, Storbritannien och Australien.

Utbildningsministeriet (MOE) i Förenade Arabemiraten

The Emirates Academy of Hospitality Management (EAHM) belägen i Dubai, Förenade Arabemiraten, har fått ackreditering genom kommissionen för akademisk ackreditering av utbildningsministeriet för följande grader: Bachelor of Business Administration in International Hospitality Management; Associate of Business Administration i International Hospitality Management; Master of Business Administration i International Hospitality Management.

Institutet för gästfrihet

Storbritannien-baserade IOH är ett globalt professionellt institut som främjar höga standarder inom besöksnäringen. Alla akademiska program som genomförs vid EAHM är ackrediterade av IOH enligt dess ramverk för gästfrihet.

International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education

Australian-baserade internationella ackrediteringsorgan, THE-ICE har utvärderat läroplanens utveckling och granskningsprocessen; undervisning och lärande; EAHM:s personalresurser och faciliteter och fastställt att den har uppfyllt internationella riktmärken för Standards of Excellence. Genom att vara en ackrediterad medlem gick EAHM med i raden av en exklusiv grupp av institutioner som inkluderar offentliga universitet, privata hotellskolor och yrkesskolor från mer än 10 länder.

Globalt erkännande

The Emirates Academy of Hospitality Management är erkänt av en rad globala organ som ger försäkran om kvaliteten och standarden på utbildningen som våra elever får.

Association to Advance Collegiate Schools of Business

The Emirates Academy of Hospitality Management är medlem i Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB är en ideell global förening som syftar till att dela kunskap och bästa praxis för att vidareutbilda företag. EAHM-studenter kan vara försäkrade om att utbildningen motsvaras av världsledande metoder och praxis som fastställts av detta globala organ.

Kinesiskt servicecenter för akademiskt utbyte

Det kinesiska utbildningsministeriet har via Chinese Service Centre for Scholarly Exchange lagt till EAHM till den officiella listan över internationella utbildningsleverantörer. Detta erkänner EAHM som en trovärdig institution för kinesiska och internationella studenter.

Council of International Schools

EAHM är medlem i Council of International Schools (CIS). CIS är en global gemenskap av skolor, högskolor och universitet i 116 länder. Som en ideell organisation vill CIS bidra till att ge en utbildning av hög kvalitet med fokus på internationella och interkulturella perspektiv.

Hosco

Hosco tillhandahåller medlemskap till gästfrihets- och kulinariska institutioner runt om i världen som syftar till att länka samman skolor och universitet med branschen. EAHM-studenter drar nytta av detta omfattande nätverk för praktik- och karriärmöjligheter.

Platser

  • Dubai

Frågor