Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Thammasat Business School

Thammasat Business School

Thammasat Business School

Introduktion

Om oss

Thammasat Business School ligger i hjärtat av Bangkok Metropolis, känd som "The Angels City". Bangkok är ett affärs- och investeringscentrum i Sydostasien. Staden erbjuder en perfekt blandning av thailändsk tradition, kultur och modern livsstil i teknikens ålder. Besökare från hela världen lockas till det färgstarka sättet att leva i Bangkok tillsammans med stadens historiska arv. Dessutom är kunskapsnätverket från hela världen kopplat samman via sofistikerade informationsnät i detta centrum av Thailands högre utbildning. Folk från alla samhällsskikt kommer till Bangkok för att utforska och lära sig något nytt.

Det ursprungliga syftet med handels- och redovisningskunskapen var att erbjuda grundutbildning i olika verksamhetsområden på thailändska. En del av dess arv är att Thammasat University är ett offentligt universitet där den administrativa strukturen, politiken, förfarandena och budgetläggningen är mer som tjänstemän än en 21: e internationella högskolan.

Lärande i energetisk atmosfär

Thammasat Business School erbjuder akademiska program på både Tha Prachan och Rangsit campus. Dessa program utförs i en atmosfär som stimulerar aktivt lärande. På Tha Prachan campus är eleverna nära näringslivet eftersom denna campus ligger i hjärtat av Bangkok. Det är omgivet av små och stora företag. Rangsit campus ligger i en nordlig förort till Bangkok. Campus har bra förbindelser med centrala Bangkok med bekväm transport. Rangsit campus är en stor förening omgiven av naturen. Inne i campus finns sovsalar, idrottsanläggningar och olika akademiska lokaler som också ligger nära Asian Institute of Technology (AIT) och Thailand Science Park. Tillsammans bildade dessa tre organisationer en högklassig utbildningskluster med utmärkt pedagogisk atmosfär.

SYN

"Ledare inom innovativ utbildning inom affärsverksamhet och redovisning"

UPPDRAG

Att utveckla ledningskompetens och Thammasat Spirit för ledare, chefer och entreprenörer.

VÄRDEN

Thammasat University började som Folkets Universitet med ett starkt engagemang för demokrati. Detta är äldre Thammasat Business School (TBS) aktier. Skolan understryker gott styre, socialt ansvar och etiskt beteende. TBS förbinder sig till innovativa program som är mervärde, hållbart och med positiva affärer och sociala konsekvenser. Kandidater från TBS är erkända för sitt oberoende, kreativitet och engagemang för ansvarsfull förvaltning.

77056_Skjermbilde2018-05-27kl.23.22.37.png

EFMD EQUIS OCH AACSB ACCREDITED

EQUIS letar efter en balans mellan hög akademisk kvalitet och den professionella relevans som tillhandahålls av nära samverkan med företagsvärlden. Ett starkt gränssnitt till näringslivet är därför lika stort som en stark forskningspotential. EQUIS fäster särskild vikt vid skapandet av en effektiv lärmiljö som gynnar utvecklingen av elevernas chefs- och entreprenörsförmåga och främjar deras känsla av globalt ansvar. Det söker också efter innovation i alla avseenden, inklusive programdesign och pedagogik. Institutioner som är ackrediterade av EQUIS måste visa inte bara hög allmänhetskvalitet i alla dimensioner av sin verksamhet utan också en hög grad av internationalisering. Med företag som rekryterar över hela världen, där studenter väljer att utbilda sig utanför sina hemländer och med skolor som bygger allianser över gränser och kontinenter, finns det ett snabbt växande behov av att de kan identifiera de institutionerna i andra länder som levererar högkvalitativa utbildning i internationell ledning.

AACSB International - Föreningen till Advokatkollegiet för Business (AACSB) förbinder utbildare, studenter och företag att uppnå ett gemensamt mål: att skapa nästa generations ledande ledare.

Sammanfattning med de högsta standarderna för excellens sedan 1916 tillhandahåller AACSB kvalitetssäkring, företagsundervisning och professionell utveckling till över 1600 medlemsorganisationer och mer än 800 ackrediterade handelshögskolor världen över.

När utbildnings-, yrkes- och företagsorganisationer blir medlemmar i AACSB Business Education Alliance, ingår de i en rörelse förenad för att förbättra kvaliteten på företagsutbildning runt om i världen. AACSB förbinder, delar och inspirerar innovation och kvalitet i hela medlemsnätet, såväl som näringslivet. Organisationens kollektiva styrka bygger på olika perspektiv, en global tankegång och ett åtagande att göra skillnad.

Platser

  • Bangkok

    Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY 2 Prachan Road, Pranakorn, 10200, Bangkok

  • Rangsit

    Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus) 99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang, 12121, Rangsit

    Frågor