Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

SSBM Geneva Campus April Intake 2024!

Dra nytta av denna chans att ge dig ut på en resa av akademisk och professionell tillväxt. Säkra din plats för april-intaget på SSBM Genève – 10 april är sista dagen för registrering.

Introduktion

Om SSBM

SSBM är en global , innovativ och unik skola med elever från hela världen. Våra program designades med över 30 branschpartner . Vi garanterar schweizisk kvalitetsutbildning och kompetens.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva är ACBSP-ackrediterad och EduQua-certifierad. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) är ett ledande specialiserat ackrediteringsorgan för affärsutbildning och anses vara en av de bästa ackrediteringarna för handelshögskolor.

EduQua är schweizisk kvalitetsmärkning för vidareutbildningsinstitutioner (EduQua) (på tyska: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), är det schweiziska nationella kvalitetssäkringsorganet och den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på fortbildning för vuxna. EduQua är ett ackrediteringsorgan som erkänns och stöds av den schweiziska konfederationens regering; det är den första kvalitetscertifieringen för offentliga och privata utbildningsinstitutioner i Schweiz. EduQua är det främsta ackrediteringssystemet för kvalitetssäkringsorgan för fortbildning. Den schweiziska konferensen för kantonala utbildningsministrar (EDK) godkänner eduQua som ett officiellt erkänt kvalitetssäkringssystem.

EduQua kvalitetsmärkning kan endast tas emot via ett erkänt inspektionsorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det schweiziska statssekretariatet för ekonomiska frågor SECO, som är en del av Federal Department of Economic Affairs, Education and Research.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Vår vision

Vår VISION är att vara en unik, innovativ och internationell affärs- och managementskola som erbjuder förstklassig forskning, praktik och utbildning.

Vårt uppdrag

Vi är fast beslutna att kontinuerligt tillhandahålla pedagogisk excellens och vår expertis inom affärsutbildning genom vår innovativa spjutspetsteknologi och vår högkvalitativa inlärningsupplevelse med stöd av relevant forskning. Vi uppmuntrar mångfald och global anslutning mellan våra studenter, fakulteter och affärspartners, samtidigt som vi lägger stor vikt vid de fördelar som vår verksamhet kan ge både samhället och miljön.

En relevant utbildning

SSBM hjälper dig att förvärva reflektionsvanor och kritiskt tänkande som är avgörande för att förstå dagens samhälle. Genom att erkänna att individens framgång är sammanflätad med den större världen uppmuntrar vi eleverna att förbättra sitt kritiska tänkande.

Varför välja SSBM?

 • SSBM är en verkligt innovativ och ledande affärs- och managementskola som syftar till att ta utbildning till en ny nivå!
 • Vi strävar efter att tillhandahålla en överlägsen inlärningsupplevelse som kommer att ha en direkt inverkan på din professionella utveckling.
 • Med våra unika program stärker du din strategiska vision, effektivitet och ledarskap för att hantera dagens organisationer.

134557_Promo5.png

Våra program

Våra program designades i samarbete med över 30 internationella företag !

Vi tror att kunskap kommer från att ha starka band med branschledare. Det är därför vi har samarbetat med några av de ledande internationella företagen för att designa program som är anpassade till affärsverksamheten.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Vår fakultet

Vår fakultet är världsberömd och i genomsnitt har majoriteten av dem arbetat i över 15 år i olika internationella företag. Detta faktum hjälper oss i vårt mål att tillhandahålla en överlägsen inlärningsupplevelse som kommer att ha direkt inverkan på din professionella utveckling .

Baserat i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger mitt i hjärtat av affärer i den livliga staden Genève, Schweiz. Genève ligger vid stranden av sjön i Genève vid foten av Alperna, och glittrar i en av Europas vackraste städer.

Genève är en global stad, ett finansiellt centrum och ett världsomspännande centrum för diplomati på grund av närvaron av många internationella organisationer, inklusive huvudkontor för många företag och internationella byråer.

Business Partn ers

SSBM: s fakultet och kollaboratörer har tillhandahållit konsultation, undervisning och projektbaserad tjänst till över 70 internationella och nationella företag.

Vi anser att akademisk kunskap måste vara i en nära koppling till branschen, vilket är drivkraften för bättre kunskap i dagens snabbt föränderliga miljö.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Statistik

 • Internationella studenter:

  100%

 • 0
 • Förhållande mellan student och fakultet:

  18 till 1

Campus funktioner

Våra campus

SSBM Genève erbjuder utbildningsprogram på fyra platser: Genève (Schweiz), Zagreb (Kroatien), Shanghai (Kina) och Moskva (Ryssland).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

  Alumnstatistik

  Studentberättelser

  Platser

  • Geneva

   Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

  • Petit-Lancy

   Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

   Frågor