Keystone logo
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

DBA-månad! 30 % rabatt på våra online DBA-program!

Vänta inte! Ta chansen att få 30 % rabatt på studieavgiften på SSBM Geneva online DBA-program!

Introduktion

Om SSBM

SSBM är en global , innovativ och unik skola med elever från hela världen. Våra program har utformats med över 30 branschpartners . Vi garanterar schweizisk kvalitetsutbildning och spetskompetens.

SSBM Geneva är ACBSP-ackrediterad och EduQua-certifierad. ACBSP (Accreditation Council for Business Schools and Programs) är ett ledande specialiserat ackrediteringsorgan för affärsutbildning och anses vara en av de bästa ackrediteringarna för handelshögskolor.

EduQua är schweizisk kvalitetsmärkning för vidareutbildningsinstitutioner (EduQua) (på tyska: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen "EduQua"), är det schweiziska nationella kvalitetssäkringsorganet och den första schweiziska kvalitetsmärkningen inriktad på fortbildning för vuxna. EduQua är ett ackrediteringsorgan som erkänns och stöds av den schweiziska konfederationens regering ; det är den första kvalitetscertifieringen för offentliga och privata utbildningsinstitutioner i Schweiz. EduQua är det främsta ackrediteringssystemet för kvalitetssäkringsorgan för fortbildning. Den schweiziska konferensen för kantonala utbildningsministrar (EDK) godkänner eduQua som ett officiellt erkänt kvalitetssäkringssystem.

Kvalitetsmärkningen EduQua kan endast erhållas genom ett erkänt kontrollorgan av Swiss Accreditation Bureau SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) under det schweiziska statssekretariatet för ekonomi SECO som är en del av Federal Department of Economic Affairs, Education and Research.

Vår vision

Vår VISION är att vara en unik, innovativ och internationell affärs- och managementskola som erbjuder förstklassig forskning, praktik och utbildning.

Vårt uppdrag

Vi är fast beslutna att kontinuerligt tillhandahålla pedagogisk excellens och vår expertis inom företagsutbildning genom vår innovativa spjutspetsteknologi och vår högkvalitativa inlärningsupplevelse med stöd av relevant forskning. Vi uppmuntrar mångfald och global anslutning mellan våra studenter, fakulteter och affärspartners, samtidigt som vi lägger stor vikt vid de fördelar som vår verksamhet kan ge både samhället och miljön.

En relevant utbildning

SSBM hjälper dig att skaffa dig vanor av reflektion och kritiskt tänkande som är avgörande för att förstå dagens samhälle. Vi inser det faktum att individuell framgång är sammanflätad med den större världen, och vi uppmuntrar eleverna att engagera sig i att förbättra sitt kritiska tänkande.

Varför välja SSBM?

  • SSBM är en verkligt innovativ och ledande affärs- och managementskola som syftar till att ta utbildning till en ny nivå!
  • Vi strävar efter att ge en överlägsen lärandeupplevelse som kommer att ha en direkt inverkan på din professionella utveckling.
  • Med våra unika program kommer du att stärka din strategiska vision, effektivitet och ledarskap för att hantera dagens organisationer.

Våra program

Våra program utformades i samarbete med över 30 internationella företag !

Vi tror att kunskap kommer från att ha starka band med branschledare. Det är därför vi har samarbetat med några av de ledande internationella företagen för att utforma program som är anpassade till affärsverkligheten.

Vår fakultet

Vår fakultet är världsberömd och i genomsnitt har de arbetat i över 15 år i olika internationella företag. Detta faktum hjälper oss i vårt mål att ge en överlägsen lärandeupplevelse som kommer att ha en direkt inverkan på din professionella utveckling .

Baserad i Genève, Schweiz

Swiss School of Business and Management ligger mitt i hjärtat av verksamheten i den pulserande staden Genève, Schweiz. Beläget längs Genèvesjöns strand vid foten av Alperna, gnistrar Genève som en av Europas vackraste städer.

Genève är en global stad, ett finansiellt centrum och ett världsomspännande centrum för diplomati på grund av närvaron av många internationella organisationer, inklusive huvudkontoret för många företag och internationella byråer.

Våra campus

SSBM Geneva erbjuder utbildningsprogrammen på fyra platser: Genève (Schweiz), Zagreb (Kroatien), Shanghai (Kina) och Moskva (Ryssland).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

Affärspartners _

SSBM:s fakultet och samarbetspartners har tillhandahållit konsult-, undervisnings- och projektbaserad service till över 70 internationella och nationella företag.

Vi tror att akademisk kunskap måste stå i nära anslutning till branschen, vilket är drivkraften för bättre kunskap i dagens snabbt föränderliga miljö.

Kraftfulla alumner

Nätverk är av avgörande betydelse. Våra alumner är sammansatta av personer som innehar olika chefsbefattningar från chefer, chefer till CxOs-nivå.

Ju fler människor du känner, desto starkare är ditt sociala och professionella nätverk. Vår alumniklubb är ett effektivt och engagerande sätt att bygga det nödvändiga nätverket.

Platser

  • Rue de Chantepoulet 10, 1201, Geneva

  • Savska cesta 106, 10000, Zagreb

Frågor