Keystone logo
Sustainability Management School

Sustainability Management School

Sustainability Management School

Introduktion

Varför Sustainability Management School ?

Syftet med SUMAS är att utbilda socialt ansvarsfulla globala beslutsfattare i framtiden som kommer att göra en verklig skillnad i världen. Dess syfte är att leverera en innovativ blandning av sund affärskunskap och en djup förståelse för hållbar utveckling.

Varför hållbarhet?

En hållbar framtid är inte längre ett alternativ eller ett val, det har blivit en nödvändighet. Kommande generationer av chefer kommer att behöva ompröva affärspraxis för att möjliggöra en hållbar påverkan på miljön, på ekonomisk utveckling och på samhället i stort. Dessutom kan klimatavtalet från Paris skapa 24 miljoner jobb till 2030, enligt en rapport från Internationella arbetsorganisationen (ILO).

Varför Schweiz?

Att studera i Schweiz ger en unik möjlighet att lära sig schweiziska värderingar som integritet, respekt för miljön och tolerans för mångfald. SUMAS är en handelshögskola helt baserad på hållbarhet och den är den första i sitt slag.

Varför Milano, Italien?

Milano är världens livliga modenav och också en stad som gör fantastiska saker när det kommer till att bli grön. Den här erfarenheten ger en fantastisk kombination för alla studenter som vill komma in i hållbarhetsledning.

Varför online?

SUMAS Online Campus tillgodoser dina olika behov av tid, plats och bekvämlighet för att hjälpa dig att nå framgång på ditt forskarutbildningsprogram. Vår toppmoderna e-lärande plattform ger dig tillgång till veckovis kursinnehåll när som helst och var som helst. Nätverk online med dina professorer och andra master- och MBA-studenter via chatt och schemalägg möten för att prata om olika ämnen.

Campus funktioner

Huvudkontoret för International Union for the Conservation of Nature (IUCN) i Gland, Schweiz, ger den perfekta miljön för denna unika upplevelse av att studera vid SUMAS.

Denna innovativa byggnad, som invigdes i juni 2010, är certifierad MINERGIE ECO-P och siktar på högsta nivå av US LEED-certifiering.

  Platser

  • Gland

   Sustainability Management School - 28 Rue Mauverney , CH-1196, Gland

   • Switzerland Online

    Switzerland Online, Schweiz

    • Milan

     Via Tortona, 56, 20144, Milan

     Frågor