Keystone logo
Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Superior Institutions of Science & Technology (SIST)

Introduktion

SIST ERFARENHET

SIST är det första brittiska utbildningsinstitutet i Marocko, som levererar program från University of Cardiff Metropolitan University som leder till internationellt erkända brittiska grader. SIST är också den enda skolan i Marocko för att leverera fullständig, internationellt ackrediterad, brittisk examen med tillägg till den marockanska examen ackrediterad av ministeriet för högre utbildning.

SIST erbjuder en brittisk akademisk kursplan (Foundation Year, BAC 3 och BAC 5) levererad exakt som i partneruniversitetet med samma kärnmoduler och garanterad kvalitet som styrs av partneruniversitetet. Detta kommer under Storbritanniens kvalitetssäkringsbyrå. SIST Experience i Marocko startade 2001 i Casablanca, 2011 i Rabat och 2013 i Tanger. Målet är att vara placerad som den bästa handelshögskolan i Marocko.

SIST har gjort enorma utvecklingar av kvaliteten på våra läror och program sedan öppnandet 2001. SIST driver för närvarande projekt för att placera sig som den största kvalificerade brittiska skolan i Mellanöstern och Nordafrika i 2020.

VAD KOMMER DU FRÅN SIST?

Våra studenter har många olika skäl att välja att studera här. Oavsett orsakerna till att välja SIST säger våra studenter att när de lämnar oss i slutet av kursen tar de med sig minnen av vänskap, värme och gästfrihet. SIST har många konkurrensfördelar som är följande:

Brittisk utbildning!

Brittisk utbildning är inriktad på processer och resultat i motsats till att man förvärvar specifika kunskaper som tar en progressiv strategi. varje steg bygger på vad som har hänt tidigare. Vissa nyckelprinciper, genom hela utbildningssystemet: tanken att varje elev är unik och att detta är viktigt; En betoning på att utveckla positiva relationer (med lärare, föräldrar, kamrater). fokus på möjliga miljöer (lärande sker inte uteslutande i klassrummet); och slutligen, lärande och utveckling - titta på resultat och resultat, men bara som en utbildningsfasett. Om du väljer att studera för en brittisk kvalifikation i Marocko, kommer du att dra nytta av samma höga krav på undervisning, resurser och stöd som du skulle få från att studera i Storbritannien.

Anställbarhet!

Dessa dagar är det svårt att undkomma ordet "anställbarhet" men vad betyder det egentligen för dig som student? Hos SIST tror vi att det innebär att utveckla förtroendet och förmågan att hantera din egen karriärväg och bidra positivt till ekonomin och samhället. Det handlar om att utveckla kompetenser och färdigheter som tjänar dig bra under hela ditt liv. För att uppnå det erbjuder vi:

  • Högkvalitativa kurser som har starka band med den professionella världen
  • Omfattande möjligheter till personlig och karriärutveckling
  • Stöd från en rad anställda för att hjälpa dig att planera framåt, reflektera över vad du har uppnått och kommunicerat detta professionellt till potentiella arbetsgivare.
  • Praktikplatser under hela din utbildning på SIST
  • Praktikplatser är täckta för våra toppstudenter

De mest framgångsrika studenterna på en alltmer konkurrenskraftig akademisk arbetsmarknad kommer att vara de som utnyttjar dessa möjligheter från det ögonblick de anländer och ställer sig ifrån publiken.

Platser

  • 87 Bd Nador, Qtr Polo, , Casablanca

  • 11 Avenue Allal Ben Abdellah, Rabat, Morocco, , Rabat

  • 21 Rue Nador, Quartier Boubana, , Tangier

Frågor