Keystone logo
Summer at Smith College

Summer at Smith College

Summer at Smith College

Introduktion

Summer Precollege Programs vid Smith College erbjuder intellektuellt stimulerande och unika möjligheter för unga kvinnor på gymnasiet som vill utöva sina akademiska intressen i klassrummet och utanför. Varje år erbjuder dessa program mer än 200 unga kvinnor friheten att utforska utmanande och spännande ämnen, att stärka sina universitetsansökningar och att prova Smiths grundutbildningserfarenhet medan de bor och studerar med andra motiverade och ambitiösa studenter från hela världen. Smith välkomnar till dessa program unga kvinnor från många nationaliteter och olika raser och socioekonomiska bakgrunder som tillsammans bildar en extraordinär intellektuell gemenskap. Lärmiljön är praktisk, samarbetsvillig, utforskande, utmanande och rik på förebilder. Smith-fakultetsmedlemmar erbjuder personlig uppmärksamhet i klassrummet samtidigt som de uppmuntrar elevernas intressen och passioner och hjälper dem att utveckla nya akademiska färdigheter. Studenter går kurser och workshops under varje dag och kan välja mellan en mängd olika organiserade kulturella, sociala, atletiska och konstnärliga aktiviteter på natten och på helgerna. Här tas unga kvinnor på allvar och inspireras att briljera – som forskare, vetenskapsmän, författare, forskare och ledare.

För internationella studenter

Smith College Precollege Program välkomnar internationella studenter varje år från hela världen till våra program. Du kommer att upptäcka att våra små klasser, som liknar grundutbildningen i Smith, erbjuder exceptionellt lärande i en miljö där kvinnor tas seriöst och inspireras till att utmärka sig som ledare. Smith ligger i den nordöstra regionen i USA, ett område med några av de högsta koncentrationerna av internationella studenter överallt i landet.

Livet vid Smith

En stor del av din erfarenhet kommer att få en verklig känsla för högskoleliv och självständigt boende. Fördjupa dig i en campusinställning som inspirerar dig, med den extra fördelen av omsorgsfull övervakning och vägledning från bostadsdirektör och praktikanter.

Bo och ät på campus

Njut av ett rum i ett av Smeds vackra hus, alla med ett vardagsrum som fungerar som en bra hemmabas. Studenterna bor i Talbot, Lamont, Gillett och Northrop hus. Smith hus har singel och dubbelrum, och de flesta deltagarna kommer att ha en rumskompis.

Varje hus har sin egen matsal, och Smiths mat är utsökt och näringsrik. Tre måltider om dagen tillhandahålls. The Dining Services personal rymmer glutenfria, vegetariska och veganska dieter. De arbetar också med deltagare som har andra kostbegränsningar.

En typisk dag

Klasser går från 09:00 till 16:00. Efter det kan du använda alla campusfaciliteterna (Smith har två gym, en inomhuspool, inomhus- och utomhusbanor och tennisanläggningar, squashbanor, dansstudio, krokettplan och ett gym . Smith är också hemma för ett framstående konstmuseum, en prisbelönt botanisk trädgård och växthus) och åka på fältturer som ingår i din undervisning (musik, teater) på eftermiddagar, kvällar och helger. Det finns alltid en organiserad aktivitet att gå med - eller du kan spendera tid med dina vänner från programmet. Varje program erbjuder några av sina egna aktiviteter utanför klassrummet, men vi planerar också aktiviteter som alla studenter vill delta i. Det finns också valfria resor som kräver en separat avgift.

KONTAKTA

Office of Summer Program

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344

Platser

  • 10 Elm Street, 01063, Northampton

Frågor