Keystone logo
University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

University of Strathclyde Business School - Swiss Centre

Introduktion

Strathclyde MBA i Schweiz

Sedan 1996 har University of Strathclyde erbjudit Strathclyde MBA som Executive MBA vid sitt studiecenter i Schweiz.

Triple ackrediterad av AACSB , AMBA och EQUIS , vårt internationellt erkända MBA-program står för vidareutbildning i näringsliv på högsta nivå. Med vårt fokus på strategisk företagsledning har vi konsekvent rankats bland de 10 största MBA-länderna världen över inom företagsstrategi de senaste åren.

EMBA, som är flexibelt utformad som deltidsprogram över 2 år, kan helt och hållet delta i Zürich eller delar av programmet kan slutföras på våra 7 övriga studiecentra i Asien, Gulfområdet och Europa och på huvud campus i Glasgow. Precis som ditt personliga schema tillåter.

Vi ser fram emot att följa med dig på din pedagogiska resa!

Triple Crown Ackreditering

EQUIS Ackreditering

EQUIS är det ledande internationella systemet för kvalitetsbedömning, förbättring och ackreditering av högskolor i ledning och företagsekonomi. Det är den nyaste av de tre största ackrediteringsorganen och har det minsta medlemskapet. Det bildades för att ta itu med det europeiska problemet med olika nationella ackrediteringssystem, men är på väg utanför Europa.

AMBA ackreditering

Föreningen i Storbritannien är den enda av de tre huvudorganisationerna för att ackreditera MBA-kurser i stället för värdinstitutionerna.

AACSB Ackreditering

Förening till Advance Collegiate Schools of Business är USA: s mest kända ackrediteringsorgan. Trots ett mycket amerikanskt medlemskap (få handelshögskolor utanför USA har denna pris), är det fortfarande Kitemark för någon företagsskola med ambitioner i världsklass. Endast 5 skolor som är verksamma i Schweiz är ackrediterade, IMD, Univ. av St. Gallen, Univ. av Zürich och Strathclyde Business School.

114984_Strathclyde.jpeg

vittnesmål

"Som en Strathclyde MBA-student vid schweiziska centret, åtnjöt jag föreläsarna med sin kompetens och olika bakgrund. Jag introducerades till nya idéer och koncept samt praktisk kunskap om verksamheten.

Jag upplevde studentkåren så mycket olika etniskt, socialt, professionellt och kulturellt. Detta gav mig insikter om mig själv och om andra, det gjorde min värld större och mer global.

Jag älskade programmets flexibilitet och stöd från den schweiziska centrumförvaltningen - eftersom jag driver egen verksamhet är flexibel en stor fördel. "

Violeta Naydenova

Medgrundare på Poushe AG - Poushe Strudels

"Strathclyde MBA var det perfekta tillägget till min vetenskapliga bakgrund och ökade min karriär för att leda ett globalt aktivt läkemedelsföretag."

Dr Peter Kaufmann

vd

Selectchemie AG

"Strathclyde Executive MBA var intensiv, kompakt, praktisk orienterad och av högt värde för mig när man tittade på strategiska utmaningar ur ett globalt perspektiv."

Urs Brütsch

VD Flugplatz Dübendorf AG

114983_shutterstock_1024092049.jpg

Platser

  • Zürich

    Prime Center 1 South, 8060, Zürich

    Frågor