Keystone logo
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies Analytics MBA
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Analytics MBA

Hoboken, Amerikas förenta stater

2 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 19 704 / per semester *

Distansutbildning, På Campus

* Undervisningsgrad på heltid 9-12 hp. Deltid mindre än 9 poäng: $1 776/poäng. Hösten 2022 och våren 2023

Introduktion

I en affärsvärld som prisar teknik, data och analys riskerar den traditionella hanteringsverktygssatsen att bli föråldrad.

Så vi skapade en ny typ av MBA.

Analytics MBA på Stevens är ett STEM-program för nyutexaminerade högskoleutexaminerade som har studerat en teknisk disciplin, har begränsad yrkeserfarenhet och snabbt vill ta en avancerad examen för att tävla om spännande jobb på världens mest prestigefyllda företag – där alltmer t.o.m. arbete i tidiga karriärer kräver en magisterexamen.

Här presenterar fakulteten traditionella teman som strategi, marknadsföring, ekonomi och redovisning genom en analytisk, problemlösande lins, med tonvikt på att tillämpa dataintensiva metoder på branschens utmaningar. Och programmets struktur uppmuntrar din personliga och professionella utveckling genom karriärstöd, mentorskap och affärsfördjupning.

Analytics MBA-program Höjdpunkter

Tillämpad betoning

Analytics MBA betonar projektbaserat lärande och tillämpad vetenskap för att säkerställa din komfort i att visa ledarskapsförmåga på jobbet efter examen. Tvärvetenskapliga kurser kommer att vårda både dina tekniska och affärsmässiga färdigheter, vilket ger dig en helhetssyn på företaget.

Platsfördel

Stevens närhet till New York skapar oändliga möjligheter för företag att träffa våra Analytics MBA-studenter genom gästföreläsningar, seminarier, klassprojekt och nätverkssessioner. Arbetsgivare som Johnson & Johnson, Goldman Sachs, Verizon och Boeing ser Stevens-studenter som smarta, tekniskt kunniga, värdefulla yrkesmän vars utbildning förbereder dem för att omedelbart ta på sig uppdrag på hög nivå.

I gott sällskap

Analys MBA-studenter undervisas av fakulteten som har startat egna företag, lett projekt i företagsskala och banat väg för nya sätt att tänka på teknikens roll för att få jobbet gjort. Du kommer också att matchas med en branschmentor som kommer att ge coachning och vägledning under dina studier och därefter.

Antagningar

Läroplan

Om skolan

Frågor