Keystone logo
Stanton University

Stanton University

Stanton University

Introduktion

Universitetet

Stanton University (SU) grundades 1996 som en akademisk institution för högre utbildning som fokuserar de metoder för högre utbildning som leder till studentens framgång. För att tillgodose behoven hos sina studenter är universitetet organiserat i ett pedagogiskt leveranssystem baserat på den demokratiska processen där studenten är den främsta frågan. I strävan efter akademisk kvalitet har universitetet ett åtagande att öka och stärka undervisningens kvalitet i klassrummet genom att prova olika undervisningsmodeller, noggrann utvärdering och feedback.

Stanton University är en privat, ideell, utbildningsanstalt för allmänförmåner som tillhandahåller tjänster som stödjer elevernas ansträngningar för att lyckas akademiskt, yrkesmässigt och personligen. För att fullfölja sitt uppdrag strävar universitetet efter att ge högkvalitativ utbildning genom att hyra väl förberedda och erfarna lärare och personal. genom att upprätthålla en uppdaterad anläggning som främjar utbildningstillväxt i en trevlig och säker miljö med moderna klassrumsutrustning och biblioteksfaciliteter. och genom att ge utmärkta akademiska rådgivningstjänster för att hjälpa studenterna att fullfölja sina studieprogram.

Campusgemenskapen

Stanton University huvud campus ligger i hjärtat av Orange County, Kalifornien, i staden Garden Grove, som har en mångskiftande multietnisk och multikulturell befolkning. Universitetet ligger några minuter från Disneyland, Disney's California Adventure, Knott's Berry Farm, professionell baseball och ishockey och otaliga underhållning, konstnärliga, teatraliska och rekreationsmöjligheter. Närhet till Santa Ana Freeway, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57 och Orange Fwy, Hwy 55 innebär redo tillgänglighet till de flesta av Orange och Los Angeles län.

Förutom huvudcampusen som ligger på 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitetet erbjuder också klasser vid universitetets satellitklassrumsfaciliteter (extra klassrum / inlärningssidor) på 3700 Wilshire Boulevard, Suite # 100 , Los Angeles, CA 90010.

Vår vision

Stanton University kommer att vara ett ledande gymnasieskolan i Kalifornien, som erbjuder professionell utbildning och en fokuserad, omtänksam och stimulerande miljö där alla studenter kommer att känna igen och uppnå sin fulla potential när de förbereder sig för att göra sitt bästa bidrag till samhället.

Vårt uppdrag

Stanton University uppgift är att ge studenterna en överkomlig och högkvalitativ utbildning i en kulturellt varierad miljö för att hjälpa dem att utveckla kunskaper och färdigheter som kommer att förbättra deras potential för framgång i sin nuvarande och framtida karriär.

Utbildningsfilosofi

Kvaliteten på den pedagogiska erfarenheten vid Stanton University främjas av de nära mänskliga och intellektuella relationerna mellan studenter och fakulteter, och genom öppen utbyte av idéer. Universitetet är engagerat i ett studentcentrerat lärande som främjar utvecklingen av hela personen. Vi utmanar våra elever att driva ledarskap och service genom att ge dem läroplaner som är relevanta, individualiserade och stödjande för att upprätthålla en livslängd kärlek till lärande och en personligt givande karriär.

mål

 • Stödja utveckling och genomförande av programbedömningsplaner som definierar, mäter och utvärderar lärandemål och resultat.
 • Ge relevant utrustning och utrustning.
 • Ge enastående lärare som är avsedda för undervisning, stipendium och kreativ strävan, och att tjäna till universitetet och dess samhälle.
 • Främja självdisciplin och motivation så att eleverna kan njuta av framgång i sina yrkeskarriärer.
 • Uppmuntra och stödja livslångt lärande och samhällsengagemang som ett grundläggande element i professionell framgång.
 • Erbjuder studenter till överkomliga och kvalitativa grundutbildningsprogram som ger omfattande allmän utbildning, samt specialiserad karriärberedning för en alltmer mångsidig global ekonomi.
 • Ge studenterna snabb, artig och respektfull service

Campus funktioner

Stanton Universitys huvudcampus ligger i staden Garden Grove, i norra delen av Orange County, Kalifornien, som har en mångsidig multietnisk och mångkulturell befolkning. Universitetet ligger bara några minuter från Disneyland, Knott's Berry Farm och sportarenor. Närhet till Santa Ana Freeway, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; Garden Grove Freeway, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, och Orange Fwy, Hwy 55 innebär lättillgänglighet till de flesta av Orange och Los Angeles län.

Förutom huvudcampus som ligger på 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Universitetet erbjuder också klasser vid universitetets satellitklassrumsfaciliteter (extra klassrum/inlärningsplatser) belägna på 3700 Wilshire Boulevard, Suite #100, Los Angeles, CA 90010.

  Platser

  • Garden Grove

   Garden Grove Boulevard,9618, 92844, Garden Grove

  Frågor