Keystone logo
Southern States University

Southern States University

Southern States University

Introduktion

Southern States University (SSU) är att bli ledande inom executive verksamhet utbildning genom att ge sina studenter med den kompetens som krävs för att hantera ett litet företag eller avancera in i ledande befattningar i ett stort företag. Oavsett om ditt intresse är i branschen för teknik, sjukvård, regering, detaljhandel eller icke-vinst, kommer SSU lära dig de färdigheter som krävs för att nå framgång i dagens konkurrensutsatta marknad.

SSU har campus i några av de vackraste platserna i USA - från världsklass South Coast Plaza till stränderna i Stilla havet med sina fantastiska solnedgångar. Vårt campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger nära prime restauranger, shopping och underhållning destinationer i södra Kalifornien. Disneyland, Universal Studios, Hollywood och andra stora attraktioner ligger bara en kort bilresa bort.

Under 2010 fick Southern States University nationella ackreditering av ackrediterande rådet för oberoende Högskolor och skolor (ACICS). Vår ackreditering låter SSU att erbjuda alla utbildningsprogram (BBA & MBA) och Intensive English Program på alla SSU platser - Fashion Valley, Newport Beach och La Jolla.

Southern States University också trafikerar med tillstånd från California Bureau för Private eftergymnasial utbildning (BPPE).

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Newport Beach

  1601 Dove Street, Suite 105 Newport Beach

  • San Diego

   3252 Holiday Court, Suite 111 La Jolla

   • San Diego

    123 Camino de la Reina Suite 100 East San Diego

    Program

    Frågor