Keystone logo
S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Introduktion

En mycket trevlig och välkomnande miljö råder på Singapores campus. Den sprawling campus som ligger mitt i frodig grönska och lövverk består av flera renoverade arv byggnader spredt över sju hektar, och ligger nära centrala Singapore. Lättillgänglig på väg, med en busshållplats precis utanför campus, det är i närheten av andra lokala skolor, vårdinrättningar och sjukhus, matställen 24-timmars som 7-11 och stormarknader samt rekreation, shopping och företagscenter. Och program som drivs i Singapore campus är Global MBA, BBA, MGB och Executive MBA. De olika byggnaderna på campus House klassrum, lärcentrum, bibliotek och flera andra faciliteter. Klassrum är differentierad, och utrustad med state-of-the-art ljud och video equipment.There är 7 föreläsningssalar (fyra är 157 kvm mt, två på 80 kvm mt och en 58 kvm mt). Två seminariesalar (en av 114,5 kvm mt och den andra av 75,5 sqmt) används också för föredrag ibland. En cafeteria som erbjuder en rad multinationella köket tillgodoser kraven livsmedels studentens community.There är också en sandwich bar på campus för en snabb bite. Efter klasser, eleverna har möjlighet att uppdatera och föryngra genom att utöva vid in-house gym, hänge sig åt olika spel såsom basket och bordtennis eller bara ta långa promenader runt campus eller på Mt. Faber Sky Walk ligger strax utanför campus.

Ranking och erkännande

The Economist rankar nu SP Jain Full Time MBA-program som # 95. Forbes rankade SP Jains globala MBA # 5 i Asien: Bästa internationella företagsskolor 2013 SP Jain School of Global Management (SP Jain) Global MBA-program har rankats bland de 20 största MBA-programmen i världen i Forbes bästa företagsskolor (International) Rankningar 2013. SP Jain har rankats # 11 i världen i "Best International ett år MBA-program" kategori och # 19 i världen i "Best International MBA-program" kategori som rankas både ett år och två år MBA-program. Vår ranking i de regioner som vi är verksamma:

 • Asien: # 5
 • Indien: # 1 (Vi är den enda skolan av indiskt ursprung för att vara med på listan)
 • UAE: # 1 (vi är den enda skolan för att vara med på listan)
 • Singapore: # 3 (INSEAD och National University of Singapore är framför oss)
 • Australien: # 1 (University of New South Wales, är den enda australiska skolan på # 24 på listan)

Alla SP Jain heltidsstudenter bor och studerar i inte en, utan i minst tre olika städer. Hur du gör affärer i Dubai skiljer sig från hur du gör affärer i Singapore, Australien eller till och med USA. Du kan vara en stor framgång i ditt hemland, men en olycklig fel i en annan om du inte har förstått att affärsmetoder, politiska system och konsumenternas preferenser kan skilja sig åt. Hjälpa eleverna förstår att detta är något som vi på SP Jain, gör unikt genom vår multi-campus lärande modell. Alla SP Jain heltidsstudenter bor och studerar i inte en, utan i minst tre olika städer. Vi har campus i Dubai, Mumbai, Singapore och Sydney. Så, förutom att lära sig olika verktyg för företag (som de flesta studenter), SP Jain eleverna att förstå den globala typ av verksamhet på det mest övertygande sätt - genom faktiska exponering för olika kulturer, politisk övertygelse, traditioner och tekniska innovationer.

Accreditation

Tertiary Education Quality and Standards Agency, Australien SP Jain är ackrediterad av Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australien. I slutet av programmet får studenterna tilldelas med en australisk grad. Detta ökar i hög grad internationell acceptans av graden, och därmed ge impulser till högre utbildning och karriär, globalt. Kunskaps- och mänskliga utvecklingsmyndigheten (KHDA), Dubai, UAE SP Jain är licensierad av kunskaps- och mänskliga utvecklingsmyndigheten (KHDA), Dubai, UAE. De akademiska kvalifikationer som SP Jain beviljat och certifierad av KHDA erkänns i Emiraten av Dubai av alla offentliga och privata enheter för alla ändamål.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Singapore

  Singapore, Singapore

  Frågor