Keystone logo
Spark Training and Development

Spark Training and Development

Spark Training and Development

Introduktion

Vilka vi är

Spark Egypten för utbildning och utveckling

Träning är inte bara en kurs eller en bit av information, men en flödande flod av utveckling och förbättring syftar till att vattna ditt sinne, mata din framtid och släcka din förbättringsdörst. Människor skiljer sig åt och varierar i smak och mentalitet. Men Spark bryr sig om att tjäna och tillfredsställa sin kund enligt hans / hennes framtida utbildningskrav, genom sin välutbildade personal. Nu.

Vårt mål är att utveckla företag och företag och ta hand om kunden och hans framtida utbildningsbehov. Söker efter att skapa en ny era i ledningen, ger Spark for Training and Development, Cambridge International College Affiliate, sin kunskap, kompetens och erfarenhet till affärsverksamheten i Mellanöstern.

Vår juridiska starka form (Joint Stock Company specialiserat på utbildning och utbildning) gör det möjligt för Spark att betjäna välrenommerade kandidater och organisationer i arabvärlden sedan 2000.

Gnist har tilldelats den exklusiva filialen från Business School vid Cambridge Int College, Storbritannien sedan 2003, och har bidragit och hjälpt tusentals medlemmar, studenter och praktikanter över hela arabvärlden, den afrikanska världen, särskilt Nigeria, under de senaste 15 åren.

Vår vision

Vår vision är att genomföra hållbara utbildnings- och mänskliga utvecklingsprogram som förbättrar och höjer människors kompetens, förmåga, uthållighet, självförtroende och självkänsla och dessutom uppnår framsteg i alla livsaspekter.

Vår mission

SPARK ger hög uppmärksamhet åt bilden som den lämnar efter en träning är över. SPARKs uppdrag är mer än bara att erbjuda kurser, som endast varar en gång. Men vi bryr oss mycket om att ha fortsatt relation för att ha ett långsiktigt förhållande med våra kunder. SPARK är inställd på att vara rankad som en av de bästa träningsorganisationerna och vet att detta inte är en lätt uppgift, men vi bryr oss om att vi håller oss på topp som vi är nu. Därför är våra anställda inte bara alla doktorsinnehavare, men själva reser årligen till olika länder för att uppdatera sin kunskap genom att delta i kurser och veta de senaste verktygen så att de kan tillämpa det i verkliga fall när de föreläsar. SPARKs huvuduppgift uppfyller varje klient genom att få honom / henne att få den bästa kvaliteten de förtjänar, och det som verkligen gör SPARK unik och annorlunda bland andra. Vi värdesätter och bryr oss mycket om kunder eftersom vi bryr oss mycket om att SPARK behåller sig på toppen som det brukade vara och kommer alltid att förbli. Vi säger vad vi gör precis för att vi är beroende av handlingar snarare än att säga bara ord. SPARKs uppdrag är att öka och maximera både lokala och allmänna sektorer samt massmedia, Saudis företagsorganisationer genom att:

1) Utveckla ledningsvägar.
2) Uppgradera och bredda Top Executive Management filosofier och språk färdigheter.
3) Utöka maximal kunskap inom ledningsnivåer, som ska specificeras som följande:

 • Förbättra och utöka mest kunskap om toppledningen, som kommer att förbättra hans / hennes tänkande att förändras för det bästa av sitt institut.
 • Att underlätta och hjälpa beslutsfattare vid alla saudiariska institut att veta exakt hur man ska hantera olika problem och lösa det
 • Uppdaterar toppledare med de senaste frågorna om hanteringsdiskussioner som delar liknande frågor på marknaden
 • Uppdatera utbildningsnivån för ledande befattningar i vårt samhälle för bättre bötfällande jobb för examensbevis, mästare och doktorander

Unika utmärkta mål

När man arbetar med olika kunder koncentrerar SPARK mer på att uppfylla följande punkter:

 • Komplett ansvar för att arbeta inom samma utbildningssystem som fastställs för varje institut i sin utbildning
 • Presentera de bästa verktygen och topphanteringsmetoderna och undvik standardmetoder
 • Anpassa varje paket som presenteras för en viss organisation så att den passar och uppfyller deras exakta krav för att tillfredsställa dem mest
 • Helt engagemang för varje klient på alla nivåer när man presenterar något träningsprogram som är till den bättre långsiktiga framtiden
 • Vi bryr oss om kundens maximala tillfredsställelse genom att erbjuda det vi SPARK, exakt lovar att göra
 • Vårt uppdrag är vidare att bara ge kunderna tjänster än det går djupare till en lyckad övning genom att se till att varje fall ska manipuleras korrekt för att få det bästa resultatet
 • Hanteringskonsult och utbildning är vårt främsta uppdrag

Varför gnista?

1) SPARK förbereder registreringshandlingarna och skickar dem till Cambridge International College.

2) SPARK arrangerar och betalar kostnaden för leverans till Cambridge International College av UPS eller DHL.

3) SPARK arrangerar övervakning av studier av specialister inom företagsekonomi, administration och andra ämnen.

4) SPARK sätter upp en professionell studieplan för varje inskriven medlem för hans / hennes Cambridge International College-program.

5) SPARK kan ordna vissa individuella eller grupptutorials vid behov, förklara mer om ämnen och att hjälpa till med strategier för att genomföra tentor.

6) SPARK är exklusiv vaktmästare för alla Cambridge International College-program i Egypten.

7) SPARK är det exklusiva godkända testcentret för Cambridge International College-program i Egypten.

8) SPARK arrangerar och koordinerar tid och datum för varje Cambridge International College Exam vid Cambridge International College enligt medlemmarnas krav.

9) SPARK tillhandahåller den exklusiva tjänsten för det arabiska översättningssystemet för Cambridge International College Exams och för sammanfattningar av studiematerial.

10) SPARK arrangerar avsändning av Examens svar till Cambridge International College av DHL eller UPS, för bedömning och märkning.

12) SPARK meddelar medlemmarna av sitt resultat så snart de släppts av Cambridge International College.

13) SPARK levererar transkript till medlemmar för de tentor där de har blivit framgångsrika, när de erhållits från Cambridge International College, eller råd och återuppta dokumentation när en återställning krävs.

14) SPARK levererar utmärkelserna utfärdat av Cambridge International College, efter att medlemmen har slutfört alla Cambridge International College krav.

15) SPARK har ansvaret för att tillhandahålla ytterligare stämplingstjänster av teamet genom de brittiska myndigheterna, om det krävs av den registrerade medlemmen. Medlemmen ska betala den kostnad som är relevant för denna tjänst.

16) SPARK arrangerar alla avbetalningsavgifter som betalas via bankkonton direkt till Cambridge International College i Jersey, Storbritannien.

17) SPARK uppmanar alla sina ledamöter att delta i en årlig examenceremoni.

18) SPARK är en mycket professionell och mycket erfaren institution, som erbjuder högsta servicenivå och omsorg, och SPARK är Cambridge International Colleges exklusiva partner för Egypten.

Platser

 • Giza

  80 Mossadak St.، Ad Doqi, Giza, Giza Governorate, , Giza

  Program

  Frågor