Keystone logo
Southern Utah University School of Business Master of Business Administration
Southern Utah University School of Business

Master of Business Administration

Cedar City, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

MBA-programmet vid södra Utah-universitetets Dixie L. Leavitt School of Business producerar begåvade företagsledare som är beredda med de grundläggande kunskaperna och kunskaperna för att effektivt leda organisationer i dagens allt mer turbulenta miljö. Oavsett om det är stora multinationella företag eller små nystartade företag, en MBA från Dixie L. Leavitt School of Business ger dig den kraftfulla grund som krävs för att framgångsrikt starta eller ytterligare förbättra din redan produktiva karriär.

Vår flexibla programdesign gör det möjligt för studenter att skräddarsy MBA-upplevelsen för att bäst tillgodose deras specifika behov. Från att registrera sig på heltid och fullborda MBA på bara ett år till att ta en kurs per termin, sätter studenterna takten som fungerar för dem. Våra klasser är tillgängliga både på campus och online, så studenter kan registrera sig för de som passar bäst med sitt schema, oavsett om de alla är på campus, alla online eller en kombination av båda. För studenter utan en grundutbildningsexamen från en AACSB-ackrediterad institution erbjuder vi en påskyndad Business Foundations-kurs för att hjälpa dig att vara beredd att lyckas i programmet. Alla kurser undervisas av vår högkvalificerade fakultet, med både akademisk och yrkeserfarenhet, vilket säkerställer att studenterna får en solid grund av ledarskap och ledarskap.

MBA-programmet vid Dixie L. Leavitt School of Business är ackrediterat av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business, den högsta standarden för prestationer för handelshögskolor världen över.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Master in Business Administration and Management (MBA)
    • Baku, Azerbajdzjan
  • MBA in Sustainable Business
    • Amsterdam, Nederländerna
  • MBA in Social Business
    • Amsterdam, Nederländerna