Keystone logo
Southern University Baton Rouge Master of Business Administration (MBA)
Southern University Baton Rouge

Master of Business Administration (MBA)

Baton Rouge, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Baton Rouge är ackrediterat av AACSB International, College of Business vid Southern University och A&M College, och är dedikerat till framgången för sina studenter genom att erbjuda ett kvalitetsprogram för Master of Business Administration (MBA).

Programmet ger studenterna en bred kunskap genom att införliva affärsämnen i rätt tid i läroplanen som inkluderar företagskommunikation och professionell utveckling, ledningsredovisning, förvaltningsekonomi, ekonomisk förvaltning, kvantitativ analys för affärsbeslut, ledningsinformationssystem, verksamhetsledning, internationell verksamhet, marknadsföring ledning, organisationsbeteende och ledarskap och affärsstrategisk beslutsfattande.

Dessutom ges studenterna möjlighet att specialisera sig i någon av de sju fältbaserade koncentrationerna som inkluderar: entreprenörskap, personalhantering, internationell verksamhet, supply chain management, redovisning, ekonomi och marknadsföring.

Grundkurser som är förutsättningar för MBA-kurser erbjuds också till kandidater utan företagsutbildning. Vi har åtagit oss att förbereda och examen arbetande yrkesverksamma som har förmågan att fungera som effektiva chefer i organisationer och också bedriva karriärmöjligheter i entreprenörskap.

Våra MBA-akademiker har lämplig kompetens för att leda, planera och tillämpa ledningskunskap och färdigheter som överensstämmer med behoven hos den snabbt föränderliga nationella och globala affärsmiljön.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA
  • Buckhead, Amerikas förenta stater
 • MBA in General Management (part-time)
  • Dortmund, Tyskland
 • MBA General Management (heltid)
  • Munich, Tyskland
  • Berlin, Tyskland