Keystone logo
Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Southern Illinois University, Carbondale - College of Business

Introduktion

Från sin blygsamma början som statens andra Lärarhögskolan - grundat 1869 med ett dussin akademiska institutioner och ett konstituerande klass av 143 - Southern Illinois University Carbondale rankas nu bland Illinois 'mest omfattande offentliga universitet. Varje år välkomnar vi elever från alla 50 stater och mer än 100 länder som utnyttjar utestående akademiska program som de strävar associera, kandidat-, magister-doktorander och yrkesexamina inom juridik och medicin.

Tänk på en specialitet och chanserna är goda att vi erbjuder en grundexamen i det ämnet. Graduate program inkluderar juridik, medicin, och mer.

Mission och omfattning

SIU omfamnar en unik tradition av tillgång och möjligheter, inklusive kompetens, innovation inom forskning och kreativitet, och enastående undervisning med fokus på att vårda elev framgång. Som ett nationellt rankad offentliga forskningsuniversitet och regional ekonomisk katalysator, vi skapar och utbyta kunskap för att forma framtidens ledare, förbättra våra samhällen, och förändra liv.

Platser

  • Carbondale

    Southern Illinois University Carbondale

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor