Keystone logo
Simon Fraser University - Beedie School of Business Heltid MBA
Simon Fraser University - Beedie School of Business

Heltid MBA

Vancouver, Kanada

12 Months

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 41 310 / per year *

På Campus

* inhemska studenter - medborgare och permanenta boende i Kanada; internationell undervisning: $ 53 768 CAD

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Med en typisk klass på bara 50 studenter låter SFU Beedie MBA inlärningsupplevelse dig upptäcka dina styrkor och ta risker i en stödjande miljö.

Examensarbete med praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper som krävs för att lyckas inom olika affärsområden och ett brett nätverk av anslutningar som hjälper dig att uppnå stora saker.

Vem är det för?

SFU Beedie FT MBA är designad speciellt för yrkesverksamma och entreprenörer som är tidiga till mitten av karriären som är redo att driva sig själva till sin högsta potential och flytta sin karriär till nästa nivå.

Vad du lär dig

Genom att kombinera teori och tillämpning i en internationellt mångfaldig och samarbetsvillig MBA-klassrum erbjuder programmet ett starkt förankringsarbete i affärsgrunder. När du rör dig genom den 12-månaders akademiska komponenten i centrum av Vancouver mångsidiga, livliga och entreprenörsföretag, fördjupa dig i tankefrågor och affärsproblem i verkliga världen. Den omfattande läroplanen innehåller verkliga utmaningar i världen och utforskar relevanta ämnen som hållbarhet, nya företag och internationella affärer.

Våra interaktiva och erfarenhetsmässiga inlärningsmetoder levererar en verktygssats för företagsledning som kan tillämpas inom olika branscher, vilket ger dig fler karriäralternativ och rörlighet. En personlig, kollegial inställning låter dig bygga starkare anslutningar och små klasser innebär att professorer kan lära känna dig och ge personlig vägledning.

Vi vet att din tid är värdefull. Istället för en längre semesterperiod deltar du i ett internationellt tillämpat projekt och deltar i nätverk och andra evenemang. I slutet av 12-månadersprogrammet väljer du mellan en betald fyra månaders arbetsperiod, startar ett nytt företag eller flyttar direkt in i en permanent position. I alla fall levererar du en rapport om dina fyra månader som en del av din examen.

Där det kan ta dig

När du avläggs examen kommer du att börja med nästa steg i din karriär utrustad med efterfrågade affärsförmågor och en 360-graders vy över hur företag fungerar idag.

Schema

12 månaders akademiker plus en obligatorisk fyra månaders arbetstid

MBA-programmet är uppdelat i tre semestrar som flyter in i varandra - så att du kan tillämpa det du lär dig när du reser genom programmet.

 • Online-orientering före MBA - Förberedelsekurser slutförda innan du börjar i september för att göra dig redo för MBA.
 • Höstterminen säkerställer att alla har en gemensam grund i kritiska färdigheter.
 • Vårsemesteret behandlar effektivt ledarskap, där du måste arbeta snabbt som en del av ett team för att lösa utmaningar.
 • Våren / sommaren ser dig välja mellan två internationella destinationer för ett globalt affärsperspektiv så att du kan få en bredare förståelse för att arbeta i en multikulturell affärsmiljö. Det senaste året reste studenterna till Hong Kong och Singapore och arbetade på ett projekt i samarbete med Vancouver Port Authority.
 • Sommarsemesteret utforskar din kreativa sida när du dyker in i hållbarhet, entreprenörskap och andra heta ämnen.

Fyra månaders arbetstid

I slutet av tolvmånaders akademiker har du tre alternativ för att slutföra arbetskravet för programmet:

 • Genomföra en betald praktik på fyra månader
 • Starta ditt eget nya företag genom Coast Capital Savings Venture Connection® SPARK-programmet eller godkända motsvarande möjligheter
 • Flytta rakt in i en permanent roll

Foto med tillstånd av Simon Fraser University - Beedie School of Business

Plats

I hjärtat av centrala Vancouver ligger SFU Beedies Segal Graduate School-campus, en kulturarv som omarbetas som ett 60 000 kvadratmeter stort landmärke med klassrum, mötesrum och studierum.

Det är centralt beläget med enkel tillgång till kollektivtrafik, vilket gör att ta sig till och från klassen ovanligt bekvämt.

Dessutom är du omgiven av kaféer, butiker och restauranger. Det är en stadsdel så livlig som alla andra.

I linje med vår uppmaning att utveckla innovativa företagsledare är SFU Beedie värd för erfarenhetsinlärningsevenemang såsom en ny produktutvecklingssimulering, där eleverna arbetar tillsammans i multifunktionella team för att designa, bygga och tillverka en drone-leveransservice. Deltagande i roliga, interaktiva simuleringar inramar innovation som ett organisationsomfattande ansvar och möjlighet och ger medvetenhet om suddiga ansvarslinjer som kan existera inom innovationsområdet.

Förkunskapskrav

 • En fyraårig grundexamen med ett kumulativt medelvärde på minst 3,0 / 4,33 (B) eller ett betygsgenomsnitt på minst 3,33 / 4,33 (B +).
 • Vi kräver en lägsta GMAT-poäng på 550. Vi accepterar också GRE-examen (lägsta poäng på 155 i varje avsnitt).
 • Sökande bör ha minst två års yrkeserfarenhet efter avslutad grundexamen.
 • Alla sökande måste vara flytande engelska. Om ditt primära språk inte är engelska, måste du visa tillräckligt behärskande av det engelska språket genom ett av de två acceptabla testerna: TOEFL eller IELTS.
 • Om du inte är kanadensisk medborgare eller inte har landat immigrantstatus måste du ha ett giltigt kanadensiskt studentvisum.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA (Master in Business Administration)
  • Madrid, Spanien
 • Master of Business Administration (MBA) i internationell handel (3 ackrediteringar)
  • Geneva, Schweiz
 • MBA med betoning på Business Intelligence och Big Data
  • Madrid, Spanien
  • Spain Online, Spanien