Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Introduktion

erfarenhet diplomati

Bara några minuter från New York City och i hjärtat av Washington, DC, Seton Hall School of Diplomacy och internationella relationer är en idealisk plats för att studera globala frågor och praxis diplomati första hand i en professionell, dynamisk och kulturellt rik miljö. Graduate kandidater samlas från hela USA och 25 länder runt om i världen för både studier och tillämpa en tvärvetenskaplig läroplan som betonar globala studier, konfliktlösning, internationell ekonomi och ledarskap.

Skolans dedikerade praktik och professionella tjänster kontor stödja studenter karriärutveckling genom en-mot-en rådgivning, workshops, alumner mentorskap och vägledning konkurrenskraftig praktik, kamratskap och karriärmöjligheter inom offentlig service, affär, lag, och den ideella sektorn.

Genom en unik allians med FN-förbundet i USA, ger gymnasieelever ett brett utbud av akademiska och yrkesmässiga fördelar, bland annat FN: s sommarskola i New York City, termin i Washington, DC, internationella seminarier och mer.

Bara 14 miles från New York City, epi-centrum för internationella relationer, har Seton Hall akademiska kompetens pekats ut för åtskillnad av The Princeton Review, US News & World Report och Bloomberg Businessweek.

  • Gå med i en delegation på en internationell studieresa
  • Diskutera kritiska globala problem med världens ledare
  • Kompletta professionella praktik, lokalt eller utomlands
  • Applicera klassrummet kunskap till verkliga situationer
  • Antag viktiga ledarroller på campus
  • Bygg förtroende som behövs för att göra en skillnad när det gäller affärer, kommunikation, diplomati, regering, lag eller ideella sektorn
  • Utnyttja fördelarna med vår allians med United Nations Foundation och FN-förbundet

Den Diplomatskola omfamnar Seton Hall lång tradition av en värdebaserat utbildning och engagemang för att utveckla tjänare ledare för ett globalt samhälle. Grundades 1856, är Seton Hall bland de äldsta katolska universitet i USA. Universitetet är hem till tio skolor som erbjuder nästan 200 forskarstuderande och grund utbildningsprogram till 10.000 studenter av alla raser och religioner.

Platser

  • South Orange

    400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Frågor