Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introduktion

John L. Grove Business School , grundad 1971, är en av de främsta handelshögskolorna i Midatlanten. Sedan 1981 har vår högskola blivit internationellt ackrediterad av den mest prestigefyllda affärskrediteringsbyrån AACSB International.

Shippensburg University's Grove College of Business ger en högkvalitativ och högkvalitativ omfattande pedagogisk erfarenhet som förbereder dig att utmärka sig som en ledande ledare i det globala näringslivet. Affärsprogrammen på Shippensburg är relevanta och utmanande.

Grove Hall har moderna klassrum utformade med en 21-talets utbildning i åtanke. Små klasser gör det möjligt för fakulteten att arbeta nära dig med att utveckla starka kommunikations-, interpersonella och teamwork färdigheter, som är avgörande för dagens företagsvärld.

Vi är stolta över att erbjuda internationella ackrediterade affärsprogram till låg kostnad. Förutom utmärkta akademiska program vill jag också presentera dig för vår fakultet , studentorganisationer , tjänster och studentrelaterade program. Vi har en utmärkt fakultet med olika yrkes-, forsknings- och lärarintressen. Klasser hålls i mindre miljöer med state-of-the-art faciliteter som stöder våra ansträngningar för att betjäna dina utbildningsbehov. Utforska möjligheterna till vår nationellt erkända Grove College of Business där "Vårt mål är din framgång!" ~ Dr. John Kooti, ​​dekan

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Shippensburg

    1871 Old Main Drive, 17257, Shippensburg

  • Harrisburg

    2986 North Second Street, 17110-1201, Harrisburg

    Frågor