Keystone logo
San Diego State University

San Diego State University

San Diego State University

Introduktion

Att bygga på en tradition av kompetens

För nästan 60 år, har College of Business Administration vid San Diego State University etablerat sig som en ledare och innovatör inom näringslivet utbildning. Med en imponerande lista av alumner, allmänt respekterad lärare och en banbrytande läroplan, fortsätter högskolan att utbilda duktiga ledare som är utrustade med teoretiska kunskaper och verkliga världen erfarenhet.

College of Business Administration har rankats i den senaste US News & World Report undersökning som en av de tio bästa handelshögskolor i Kalifornien och bland de 50 bästa offentliga handelshögskolorna i USA.

SDSU har den enda MBA-program i San Diego-området som rankas bland de bästa i landet av Forbes, US News & World Report, och Bloomberg Businessweek. Det är också den enda statsstödda MBA-program i södra Kalifornien som rankas bland de bästa i landet av militärtider. (Betyg & Lovord) Genom en rad delegationer, mentorprogram och utbildningscentra, har högskolan utvecklat långvariga förbindelser med näringslivet, ger oss verklig insikt om den kompetens och utbildning som krävs för att våra studenter att bli värdefull inom den globala marknaden. Nedan följer en lista över några av de innovativa resurser och program som erbjuds till SDSU studenter:

Med många studenter som uttrycker en talang för entreprenörskap, nationellt erkända Lavin Entreprenörskap Center och senaste tillskottet av entreprenörskap mindre erbjuds alla studenter oavsett stora ger studenterna den pedagogiska grunden de behöver för att bygga ett framgångsrikt företag. Som en av de första i sitt slag på västkusten, erbjuder Wells Fargo Financial Markets Laboratory ekonomistudenter och lärare verktyg för att forskning, bearbeta och analysera realtid ekonomiska och finansiella data. Den professionella försäljning och säljledning specialisering utvecklades med 3M Company som svar på den ökande globala efterfrågan på akademiker med försäljning och ledningskompetens. SDSU är en av endast två universitet i delstaten Kalifornien att erbjuda en sälj specialisering program för studenter.

Dessa resurser och program utgör endast en liten del av rika utbud tillgängliga för SDSU studenter.

Vår framstående forskning, prisbelönta lärare och engagemang för att utveckla klasser och kurser som syftar till att möta de utmaningar som dagens affärsmiljö plats SDSU College of Business Administration bland eliten handelshögskolor från hela världen.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • San Diego

    5500 Campanile Drive San Diego, CA 92182-8230 , 92182-8230, San Diego

    Frågor