Keystone logo
SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Introduktion

Beläget i centrala Los Angeles, SCI-Arc är ett centrum för innovation och en av landets få oberoende arkitektur skolor.

Meddelande från direktören

SCI-Arc är alltid expanderar och höjer sina ambitioner. I vår globaliserade tid, design frågor som aldrig förr, och vi har kapacitet att förvåna världen genom att visa alla de olika sätt på vilka design kan förändra det.

Affärsidé

SCI-Arc: s uppdrag är att reimagine själva kanterna av arkitektur, utbilda arkitekter att engagera, spekulera, och förnya.

Historia SCI-Arc

SCI-Arc grundades 1972 i Santa Monica av en grupp lärare och elever som ville närma sig arkitektur från en mer experimentell perspektiv än traditionella skolor erbjuds.

Människor

SCI-Arc ledning, lärare och personal kommer från olika bakgrunder och länder, vilket speglar den globalism av institutionen och dess studentkåren.

Anläggning

Inom sin fjärdedel mil lång campus, erbjuder SCI-Arc studenter en integrerad svit av resurser som stöder akademiska framsteg och experimenterande.

Accreditation

Grundnivå och avancerad yrkesexamina av SCI-Arc är ackrediterade av både nationella Architectural ackrediterande Board (Naab) och den västra anslutningen av skolor och högskolor (WASC).

Stödja skolan

SCI-Arc är beroende av filantropiska stöd från alumner, föräldrar och vänner för att upprätthålla vår världsberömda utbildningsprogram.

Lediga

SCI-Arc är stolt över att rekrytera och behålla de bästa och smartaste kandidater för en karriär på SCI-Arc, och är tillägnad till att skapa ett kulturellt rikt, konstnärligt, mångsidig arbetsmiljö.

Platser

  • 960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

Frågor