Keystone logo
Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Stratford College Of Business Management

Introduktion

Stratford College ger handledning tjänster för program av hög kvalitet och workshops brittisk utbildning lokalt och internationellt.

Stratford College har sitt säte i Telford, Shropshire, Storbritannien med centra i London och Abuja (Nigeria). Vi erbjuder också kurser på distans.

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet utbildning och utvecklingsmiljö. Våra studenter dra nytta av intensiv undervisning och en engagerad personal. Vi kombinerar traditionella värden med ett modernt synsätt och tekniker för att säkerställa att alla kurser levereras och lärs ut i det mest effektiva och effektivt sätt för att lyckas.

Våra program utformas och levereras i samarbete med välrenommerade brittiska institutioner och normalt utnyttjas från en webbplattform som matar handledning akademier i Storbritannien och utomlands.

Våra studenter utanför Storbritannien kan få en internationellt erkänd, brittisk kompetens utan att behöva resa till Storbritannien. Dessutom är alla våra kurser garanterar progression för vidare studier på institutioner i Storbritannien. Detta ger våra internationellt baserade studenter flexibiliteten att starta sina program i sina respektive länder och fylla i Storbritannien eller vice versa, om så önskar.

Alla våra internationella akademier fungerar som professionella skolor ger undervisning för elever som genomgår våra internt tilldelas program eller självständigt arrangerade undersökningar för kurser / kvalifikationer som tillhandahålls av andra universitet eller högskolor. Studenterna får ansikte mot ansikte undervisning och stöd från välutbildade personal på deras lokala akademi för program som administreras och bedöms från våra college i Storbritannien på distans.

Platser

  • 1 Bridge Street, Oakengates, , TF1 2AH, Telford

Frågor