Keystone logo
SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

SAE Institute Germany

Introduktion

SAE Institute grundades 1976 och har sedan dess vuxit till att bli världens största, branschfokuserade kreativa mediepedagog med mer än 50 campus i 28 länder. SAE:s läroplan har utformats noggrant i samråd med ledande branschutövare för att möta kraven från den globala kreativa medieindustrin.

SAE Institute erbjuder en omfattande kursportfölj inom kreativa medieområden (ljud, film, animation, spelutveckling, musikaffär och webb) med en stark tradition av praktisk tillämpning och branscherkännande. En Bachelor of Arts/Bachelor of Science-examen kan uppnås på så lite som två år.

Två masterprogram (MA/MSc) finns tillgängliga. Kandidat- och masterprogram erbjuds i samband med det berömda Middlesex University i London. SAE Institute har ett nätverk över fem kontinenter med campus i världscentra för kreativa medieindustrier inklusive London, Berlin, München, Paris, Barcelona, New York, Los Angeles och mer.

SAE Alumni Association är nätverket för SAE Institutes utexaminerade och studenter som syftar till att ge dem en alumniupplevelse efter sin utbildning i världsklass och erbjuder ett varierat program av resurser, evenemang och kommunikationer för att erbjuda ett aktivt arbetsförmedlingsprogram, hålla dem i kontakt med varandra och involverade i SAE Institute.

SAE Alumni Convention är ett gratis nätverksevenemang som traditionellt hålls i Berlin för alla som är intresserade av kreativ medieutveckling och teknologi. Det årliga evenemanget samlar likasinnade som delar med sig av den kunskap du behöver veta om den kreativa medie- och underhållningsindustrin. Konventet erbjuder dig rika möjligheter för definitiv forskning, stimulerande utbildning och affärsutveckling – det är det perfekta forumet för nätverk och utbyte av idéer.

SAE Magazine är SAE Institutes och SAE Alumni Associations tidning. Publikationen lanserades ursprungligen i tryck men flyttade till att publiceras online 2014.

Två masterprogram (MA/MSc) finns tillgängliga. Kandidat- och masterprogram erbjuds i samband med det berömda Middlesex University i London. (ett masterprogram med Middlesex och ett med berömda Folkwang Universität der Künste.

Om campus

Berlin campus erbjuder kreativa, passionerade studenter tillgång till industristandardfaciliteter och en lärare med enastående ämneskunskap och en passion för att göra det möjligt för varje student att nå sin potential.

  • Välutrustade inspelningsstudior, filmsviter och många arbetsstationer på ett 2 000 m2 stort utrymme
  • Alla kurser och program vid SAE Institute i Berlin undervisas på engelska såväl som tyska
  • Ett starkt nätverk med den dynamiska kreativa industrin i den tyska huvudstaden
  • Ytterligare gästföreläsningar och seminarier med kända branschledare

Platser

  • Cuvryspeicher - Cuvrystr. 4, 10997 , Berlin

  • Zielstattstr. 30, 81379, Munich

  • Feldstr. 66, 20359, Hamburg-Mitte

  • Carlswerkstr. 11c, 51063, Cologne

  • Homburger Landstr. 182, 60435, Frankfurt

Frågor