Keystone logo
Rushford Business School

Rushford Business School

Rushford Business School

Introduktion

Vad är 136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School är en Eduqua-certifierad handelshögskola i Luzern, schweiz. Skolan erbjuder högre utbildningsprogram i Business and Management. Vår skola är unik i sitt erbjudande av flera MBA-program med viktiga tekniska specialiseringar. Våra 100% online-program är väl lämpade för studenter från hela världen som vill få en högkvalitativ utbildning från en ledande European Business School till en överkomlig studieavgift. Vi utnyttjar nätverken, kunskap, erfarenhet, och geografisk spridning till fördel för våra studenter.

Vårt uppdrag

Som forskningsfokuserad institution, vi genomför innovativa och internationellt erkända affärsprogram med en positiv inverkan på affärstillväxt och samhällsutveckling.

Vi fortsätter att utnyttja affärsbeteende och forskning genom:

 • Utveckla och utöka ett internationellt nätverk av ledande akademiska och utbytespartners för att tillhandahålla en global forsknings- och undervisningsmiljö.
 • Utveckla branschspecifika affärsfärdigheter genom att engagera viktiga opinionsledare.
 • Utveckla ledare för att ta socialt ansvar och möta unika intellektuella och personliga utmaningar.
 • Utveckla mogna och självständiga personligheter med interkulturell kompetens och kritiskt tänkande.

Vår vision

Vår vision är att vara bland de bästa handelshögskolorna i Europa och erkännas internationellt för innovativa affärsprogram som hjälper företag och institutioner att hålla sig på en gynnsam tillväxtkurva. Vår forskning ska ha en blomstrande inverkan på affärsmetoder, ledarskap, och akademisk litteratur. Vi ska utveckla ledare med en global uppsökande verksamhet, som kommer att utnyttja sin potential att engagera sig i företag och samhälle för att göra en värdefull, konstruktiv, och etisk skillnad.

Våra värderingar

 • Följande värderingar styr oss när vi fullgör vårt uppdrag och vår vision:
  • Akademisk spetskompetens, specialkunskaper, och ett forskningsfokus.
  • Tanke ledarskap och innovation.
  • Kritiskt tänkande, rättvisa, och integritet.
  • Etik, socialt ansvar, välgörenhet, ansvarighet, ansvar, och öppenhet.
 • Vi har en oändlig strategi för att överträffa förväntningarna på kvalitet och service i allt vi gör. Att forma våra elevers karriär är i centrum för allt vi gör. För att uppnå detta, alla potentiella medel utforskas allt från mentorskap till presentation och referens före relevant bransch.
 • Vi värdesätter alla våra studenter och investerar i deras personliga och professionella tillväxt och utveckling, och hjälpa dem i deras karriärväg från grundläggande behov till självförverkligande.
 • Vi planerar försiktigt för våra studenter genom att övervaka de viktigaste förändringarna i branschen och vidta lämpliga åtgärder som förbereder dem i förväg för att möta framtida utmaningar.

Online-undervisningsmetod

Undervisningsmetoden vi implementerar syftar till att identifiera de specifika utbildningsbehoven och karriärambitionerna hos varje individ. Baserat på denna förståelse införs den mest effektiva personliga mentorlösningen så att individen kan få ut det mesta av träningsprogrammet.

Vi tror starkt på uppfattningen att varje individ har sina egna styrkor, och de kan utnyttjas genom rätt inlärningsplattform och tillvägagångssätt. Studenterna på Rushford är fullt medvetna om att självkännedom har lika stor betydelse för akademisk kunskap.

På Rushford, vi använder internetteknologier för att maximera inlärningseffektiviteten i en modern miljö, samtidigt som eleverna får all kunskap de behöver för att lyckas.

Rushford sysselsätter ett stort antal högkvalificerade yrkesverksamma från branschen som mentorer för studenterna för att ge dem verkliga branschperspektiv. Detta hjälper våra blivande proffs att nå ett gränssnitt med branschen själv. Mentorskap ger mycket råd när det gäller utbildning och karriärplanering.

Vi tror på att förbereda våra studenter för verkliga situationer genom förstahandsupplevelser, genom att implementera mock-sessioner via våra effektiva utbildningsplattformar online.

Våra ackrediteringar

Vad är 138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua-certifierad schweizisk institution

Rushford Business School är certifierad av EduQua, en schweizisk kvalitetsmärkning för vidareutbildningsinstitutioner. EduQua är ett ackrediteringsorgan som erkänns och stöds av den schweiziska konfedererade regeringen.

EduQua är den första kvalitetscertifieringen för offentliga och privata utbildningsinstitutioner i Schweiz och erkänns, stöds och godkänns av följande organisationer:

• Schweiziska federala regeringen
• Schweiziska konferensen för kantonala utbildningsministrar (EDK)
• Statssekretariatet för ekonomiska frågor (SECO)
• Schweiziska konferensen för yrkesutbildningsavdelning (SBBK)
• Schweiziska föreningen för arbetsförmedlingar (VSAA)
• Schweiziska federationen för vuxenutbildning (SVEB)

Vad är 138941_ACBSP_ColorPhone.png

Ackreditering rådet för handelshögskolor och program

Rushford Business School är medlem i ”Ackrediteringsrådet för handelshögskolor och program (ACBSP)

ACBSP är det enda globala ackrediteringsorganet, som ackrediterar affärsprogram på associerad-, baccalaureat- och examensnivå över hela världen sedan 1988. Rushford Business Schoolär en del av ett medlemskap som sträcker sig till mer än 60 länder. ACBSP-medlemmar är bland de bästa lärarna inom sina respektive områden, intresserad av att lära sig innovativa undervisningsmetoder, förbättra leveransen av affärsutbildningsprogram, och skapa värde för sina studenter.

Vad är 189796_qs-star-rating_la-voz_logo-03-web.jpeg

Rushford har fått ett 5-stjärnigt betyg för undervisning och för online-lärande; med ett 4-stjärnigt övergripande betyg via det välrenommerade QS Star Rating System. En fyrstjärnig övergripande QS-stjärnklassificering är ett bevis på ett instituts kvalitet och rykte och är en prestigefylld utmärkelse att uppnå.

Vad är 172483_166809_IACBE_logo_Educational_2color_Horiz-768x235.png

Rushford Business School är medlem i ”International Accreditation Council for Business Education (IACBE) ”IACBE ackrediterar affärsprogram som leder till examen hos associerad, kandidatexamen, mästare, och doktorandnivåer vid institutioner för högre utbildning över hela världen. Alla leveranssätt, campus, platser, och instruktionssidor, samt alla affärsprogram oavsett examensnivå, kommer normalt att inkluderas i IACBE-ackrediteringsgranskningen.

Vad är 179310_prme_un_500.jpeg

Som organisation är vi stolta över att vara en del av initiativet Principles for Responsible Management Education (PRME). PRME är ett globalt initiativ som lanserades 2007 av FN:s Global Compact för att uppmuntra handelshögskolor och universitet runt om i världen att integrera hållbarhet i läroplaner och forskning.

Vad är 189889_aacsb-business-education-alliance-member.png

Vi är stolta över att vara medlem i Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). AACSB är en global ackrediteringsorganisation grundad 1916 som stöder, främjar och främjar kvalitetsundervisning, lärande och forskning i handelshögskolor. Genom att gå med i AACSB, vi visar vårt engagemang för excellens genom att upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna i alla aspekter av vår akademiska verksamhet. Vårt medlemskap gör att vi kan vara en del av ett nätverk med över 800 handelshögskolor världen över som delar bästa praxis för att främja affärs- och ledningsutbildning.

Vad är 189890_BGA_Member_logo-1-300x300.png

Rushford Business School är en stolt medlem av Business Graduates Association (BGA). Business Graduate Association är en del av AMBA, ett internationellt medlems- och kvalitetssäkringsorgan för världsledande och högpotentiella handelshögskolor som delar ett engagemang för positiv inverkan, ansvarsfull förvaltningspraxis, och livslångt lärande.

Statistik

Med studenter från över 80 länder och över 5000 alumner över hela världen är vårt växande globala samhälle ett bevis på den utmärkta utbildningen och kompetensuppbyggnaden av studenter vid Rushford.

  Campus funktioner

  Rushford Handelshögskola

  Rushford Campus ligger i hjärtat av Lucerne centrum. Denna plats ligger precis intill kollektivtrafiken för bästa anslutning och bekvämlighet. Lake Lucerne ligger bara 6 minuters bussresa från campus.

  Anläggningen erbjuder generösa klassrum och föreläsningsrum utrustade med whiteboards och projektorer; ett bibliotek; en cafeteria, och rekreationsområden för studenter att koppla av och umgås.

   Studentberättelser

   Platser

   • Geneva

    James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland, 1204, Geneva

    • Lucerne

     Maihofstrasse 76, 6006, Lucerne

     • Geneva

      Rue de la Cité,1, 1204, Geneva

      • Valencia

       Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

       • Valencia

        Carrer de les Barques, 2, 46002, Valencia

        Frågor