Keystone logo
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Introduktion

Under de senaste 40 åren har Erasmus University , Rotterdam School of Management, etablerat sitt rykte som en av Europas ledande handelshögskolor.

Lång före "global" blev en viktig deskriptor för företagsutbildning, RSMs studenter, fakultet och personal reflekterade redan mångfalden i den globaliserande världen.

Precis som vårt värdland, en av världens mest kända internationella handelsnationer, har RSM fortsatt att expandera och internationalisera, cementera sin status som en av Europas mest internationella och innovativa företagsskolor.

RSM erbjuder en distinkt intellektuell kultur. Vi tror att ledarskap kan läras genom en kombination av en intellektuell och praktisk utmaning. Vi tror att svårigheterna med att arbeta i olika grupper främjar kreativa nya arbetssätt. Vi har ett ömsesidigt, stödjande förhållande med multinationella företag. Och vi uppmuntrar till en flexibel, bred och ibland ikonoklastisk tankegång i frågor som rör affärsverksamhet och forskning.

Detta tydliga tillvägagångssätt har hjälpt RSM att upprätta en portfölj med topprankade program, liksom en av världens största och mest produktiva ledningsfakulteter.

RSM-tillvägagångssätt

Vid RSM handlar ledarskapsutveckling om förverkligandet av intellektuell och personlig potential. Här kommer du att bli intellektuellt utmanad av akademiskt innehåll på högsta nivå och under ledning av de skarpaste företagstänkarna: Fakulteten som bygger på många års erfarenhet av att arbeta för organisationer samt insikter från egen forskning. Du kommer att utmana oss: ifrågasätta fakta som de presenteras och kritiskt bedöma antaganden. Och du kommer att utmana dig själv: konfrontera dina begränsningar, skjuta över gränserna, upptäcka vad som verkligen driver ditt beteende och andras.

Att utveckla kompetensen för att kunna leda ledande idéer till enastående resultat i affärer kräver åtgärd. Alla program ger eleverna möjligheter att agera på sina idéer i verkliga eller simulerade affärsmiljöer, från företagsföreningar och praktikplatser till faktiska konsulttjänster, internationell resa och deltagande i klubbar och studentledda konferenser.

Vid RSM är mångfald inte bara värderad, men det uppmuntras och utvecklas också. I en unik öppen och samarbetsmiljö hittar du utrymme för att utforska nya tankesätt, inspirationen att utmana idéer och i sista hand omfattningen att utveckla din egen potential som framtida ledare i näringslivet.

Statistik

fakta och figurer

Som en av Europas största internationella handelshögskolor når RSM en expansiv internationell publik av framtida och nuvarande ledare genom sin portfölj av program, tjänster och akademiska aktiviteter.

Personal och fakultet tillför ständiga nya innovationer till både företagsutbildning och kunskapsskapande i linje med vårt institutionella uppdrag:

På RSM är vi stolta över att hävda:

 • Mer än 40 års erfarenhet av affärs- och chefsutbildning.
 • En av Europas tre främsta forskningsanläggningar.
 • En konsekvent ranking bland Europas högsta handelshögskolor.
 • En plats bland 1% av skolor världen över med Quadruple Crown-ackreditering.
 • Utbildning av över 1200 chefer varje år.
 • 7 500 studenter på grund- och forskarnivå.
 • 40 000+ alumner aktiva över hela världen.
 • En av världens största och mest citerade handelshögskolor: 250 seniora forskare och 100 doktorander.
 • 30 forskningscentra och initiativ.
 • 100+ partnerskolor.

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Rotterdam

   Burgemeester Oudlaan 50 3062 PA , , Rotterdam

  Frågor