Keystone logo
Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Roberto Miranda Educação Corporativa

Introduktion

registrering

Högskolan

Byggd på en grund av över 40 års konsultverksamhet hade forskarskolan Roberto Miranda Corporate Utbildning dess DNA formas av kundernas efterfrågan på effektiva resultat i beteende, teknisk kompetens och talanger av deras team.

Medan traditionella skolor betalt för sina certifikat, Roberto Miranda stämde att leverera innehåll som kan främja betydande förändringar i många olika globala företag.

Denna rörelse, under årens lopp, finslipade en skola full av effektiva inlärningssystem som kan åstadkomma verklig förändring i livet och framgång av studenterna och de företag där de arbetar.

på

lärande system

student

Preparation moduler

För att säkerställa att innehållet i de program som erbjuds kan endast hantera frågor och avancerade ämnen, Högskolan erbjuder förberedande moduler för inträde i centrala ämnesområden, så att det finns en tidigare utjämning av kunskaper bland elever i klassen.

De förberedande moduler kan elimineras genom de som visar en miniminivå av kunskaper som krävs för inträde i varje disciplin genom tester på nätet eller i person.

Pre-Works

För vissa klasser krävs innan slutförandet av arbeten som bidrar till att rikta de frågor som tas upp, vilket gynnar inlärningsprocessen.

FIT - Introduktion till lärande Sheet

Varje klass är en introduktion till lärande post som finns i den virtuella miljön och kan laddas ner direkt till din iPad studenter.

Chipet, som också kallas introduktion till ämnet form syftar till att instruera eleverna om vad som är de frågor som tas upp i klass (ingångar), som rekommenderas bibliografi, som syftet med skolan för att undervisa denna fråga och vad förväntar sig att studenten efter klass (utgångar).

Learning Sedimentation övning

För att se till att det gavs i rummet sediment som effektivt lärande, lärare att förbereda unika övningar för MBA School, som omfattar från forskning till utvecklingen av en affärsplan.

Den ledande gruppen - Advanced Study Group

Den ledande gruppen är den grupp av avancerade studier av Roberto Miranda Corporate Education. visade moduler uteslutande på ett främmande språk på aktuella frågor på världsmarknaden.

Denna grupp är tillgänglig för alla studenter och arbetar under handledning av internationella lärare.

Videor, ljudpodcaster och andra aktiviteter som finns på webbplatsen är grunden för rundabordskonferenser grupper som bildas av studenter är intresserade av att gå utanför.

Menthoring

Studenterna har till sitt förfogande, mentorer som ger vägledning för företag, liv och karriär. Möten efter överenskommelse och exklusiv uppmärksamhet till din framgång.

Platser

  • São Paulo

    Avenida Paulista 1009, 21° andar Bela Vista, 04011-031, São Paulo

Frågor