Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Introduktion

Rider University har från början som en privat affärshögskola för nästan ett och ett halvt år sedan konsekvent blomstrat som ett hem för studenter som söker en aktuell, relevant och grundlig läroplan och en miljö för att tillfredsställa deras intellektuella nyfikenhet.

Institutet grundades 1865 som Trenton Business College och grundades för att utbilda ledare i den blomstrande, industrialiserade ekonomin efter inbördeskriget. Medan Rider fortfarande producerar några av dagens ledande företagsledare, har det utvecklats till ett medelstort, mycket bostadsomfattande universitet med ett varierat campusgemenskap och livliga grund- och forskarutbildningar inom konst, vetenskap, musik, konst och scenkonst, utbildning, rådgivning och ledarskap. Sommaren 2017 erbjöd universitetet sitt första doktorandprogram, Ed.D. i pedagogiskt ledarskap.

Gradvis växande i storlek och omfattning genom första hälften av 1900-talet, Rider började sin flytt till ett mer rymligt förorts campus 1959, när de första kontoren och klasserna flyttade till en 280 hektar stor mark på väg 206 i Lawrence Township , NJ Rider fusionerade med Westminster Choir College 1992 och etablerade ett campus i Princeton, NJ och uppnådde universitetsstatus 1994. Universitetet är hem för fem akademiska enheter som inkluderar Norm Brodsky College of Business, College of Liberal Arts and Sciences, College of Education and Human Services, Westminster College of the Arts och College of Continuing Studies.

Uppdragsförklaring och ryttarlöfte

Rider University välkomnar studenter från hela regionen, över hela landet och runt om i världen som försöker bli utmanade och stödda som aktiva medlemmar i vårt inkluderande och livliga samhälle för levande och lärande. Vi är engagerade i studenttillväxt, transformation och ledarskap och vi kopplar samman stränga akademiska, konstnärliga och professionella studieprogram med ett rikt utbud av inlärningsupplevelser som engagerar studenter inom och utanför klassrummet. Vi förbereder kandidater för att trivas professionellt och att vara livslånga oberoende studenter och ansvarsfulla medborgare som omfamnar mångfald, stödjer allmännyttan och bidrar meningsfullt till den föränderliga världen där de bor och arbetar.

Våra studenter, studenter, fakulteter, personal och administratörer lever Rider PROMISE genom att vara för alltid:

 • Beredd att bidra meningsfullt till den föränderliga världen där de bor och arbetar
 • Respekterar alla människor, rättigheter, friheter och individuella skillnader
 • Öppet för ett liv med självständigt lärande
 • Motiverade att vara ansvarsfulla medborgare som stöder allmännyttan
 • Innovativ, kreativ och resursfull
 • Färdiga och blomstrande proffs, lärare, konstnärer och artister
 • Engagerade i sina samhällen som ledare och förebilder

Rider PROMISE erbjuds som en representation av uppdraget. Det är inspirerat av vårt senaste 150-årsjubileum som omfattade tagline, uppfylla löftet. Denna tagline inspirerades i sin tur av Andrew J. Rider själv som diskuterades i historien böcker skriven av Dr. Walter A. Brower '48, före detta dekan vid skolan för utbildning. Andrew J. Rider förklarade 1883 att Riders framtid var full av löften. Rider PROMISE erbjuds som en del av uppdraget som svar på studenternas feedback den senaste våren att vi försöker representera uppdraget på ett visuellt eller grafiskt sätt.

Syn

Rider University kommer att vara det främsta, framtidsinriktade universitetet känt för sitt engagerade lärande-program som tillsammans med dynamiska akademiska program, berikande läroupplevelser och ett livligt samhälle för liv och lärande utmanar studenter, väcker deras fantasi och ger dem intryck i tanke och handling, förbereda dem för mycket engagerade och uppfyllande professionella och personliga liv.

Akademiska program

71 grundutbildningar och 28 forskarutbildningar inom företagsekonomi, utbildning, liberal konst, vetenskap, musik, konst och scenkonst, rådgivning, mänskliga tjänster och ledarskap; och 27 certifikat för grundutbildning och examen.

Fakultet

 • 248 heltidsfakultet.
 • Förhållande mellan student och fakultet: 12 till 1.
 • 99% av fakulteten på heltid har en doktorsexamen eller den högsta examen inom sitt område.

Akademisk distinktion

US News

Princeton Review rankar Rider som "A Best 380 College."

Studentliv

Nästan 4 100 grund- och 1050 doktorander som representerar 85 länder, 41 stater och 2 amerikanska territorier.

Högsta betyg

Baccalaureate-utbildningar, företagsutmärkelser och avdelningar för avdelningsavdelning

sporter

20 (10 mäns och 10 kvinnors) lag National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division I; medlem av Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC), Eastern Wrestling League (EWL) och Eastern College Athletic Conference (ECAC); och aktiva klubb- och intramurala sportprogram.

ackrediteringar

Rider är regionalt ackrediterat av Mellanstaternas kommission för högre utbildning och har specialiserad ackreditering med Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE), National Association of Schools of Music (National Association of Schools of Music (National Association of Schools of Music) NASM), Council for Accreditation of Counselling and Related Education Programs (CACREP), National Accreditation of School Psychologists (NASP), och kommissionen för Collegiate Nursing Education (CCNE). Rider finns också på den godkända listan för American Association of University Women och American Chemical Society.

Plats och campusfaciliteter

Lawrenceville campus i New Jersey ligger inom bekvämt köravstånd från både Philadelphia och New York City. Riders 280-hektar stora Lawrenceville Campus har fyrtiotre byggnader, atletiska fält, tennisbanor, en inomhuspool och en sjö med över 20 bostadshallar utrustade med röst-, video- och datatjänst.

I Moore Library finns mer än 451 000 tryckvolymer, 661 000 mikroformer, tillgång till mer än 51 000 periodiska titlar i en blandning av tryckta och elektroniska format och ett brett utbud av elektroniska forskningsverktyg.

Platser

 • Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

Frågor