Keystone logo
Rider University

Rider University

Rider University

Introduktion

Rider University är en idealisk destination för internationella studenter som söker en transformativ pedagogisk upplevelse i ett välkomnande samhälle. Rider ligger i Lawrenceville, New Jersey, bara 60 minuter från New York City och Philadelphia, och erbjuder ett pulserande campusliv med en mångsidig studentkår från hela världen.

På Rider kan eleverna välja mellan över 100 grund- och forskarutbildningar inom ett brett spektrum av områden, inklusive näringsliv, utbildning, konst, vetenskap och mer. Vår fakultet i världsklass är dedikerade till att ge studenterna en personlig utbildning som kombinerar rigorösa akademiska kurser med upplevelsebaserade lärandemöjligheter som praktikplatser, forskningsprojekt och utlandsstudier.

Rider University är känt för sitt engagemang för att hjälpa studenter att lyckas både akademiskt och personligt. Vårt stödjande samhälle inkluderar akademiska rådgivare, kamratmentorer och karriärrådgivare som är här för att hjälpa eleverna hela vägen. Med stark tonvikt på ledarskapsutveckling, utrustar Rider eleverna med de färdigheter de behöver för att bli framgångsrika och etiska ledare inom sina valda områden.

Bortom klassrummet erbjuder Rider en livlig campusgemenskap med över 150 studentdrivna organisationer, NCAA Division I-friidrott och en robust konst- och kulturscen.

På Rider University tror vi att utbildning ska vara mer än bara en examen - det ska vara en livsförändrande upplevelse. Med vårt starka engagemang för akademisk excellens, personlig uppmärksamhet och dynamiskt campusliv, bjuder vi in studenter från hela världen att gå med i vårt samhälle och upptäcka deras sanna potential.

Platser

  • Lawrence Township

    Lawrenceville Road,2083, 08648, Lawrence Township

    Frågor