Keystone logo
Richfield University Master of Business Administration (mba) i globalt ledarskap
Richfield University

Master of Business Administration (mba) i globalt ledarskap

Los Angeles, Amerikas förenta stater

Request duration

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Distansutbildning, På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master of Business Administration (MBA) i Global Leadership

Richfield College MBA med alternativ i Global Leadership är examenprogrammet inriktat på att förbereda eleverna att bidra till förvaltningen och ledningen för de enheter som har aktiv närvaro i den globala affärsverksamheten. Programmet erbjuder en solid grund i företagsekonomi med fokus på ledande och globalt ledarskap. Programmet täcker inte bara den funktionella affärskunskapen utan förbereder sina kandidater att ta ledarskapsansvar i dagens komplexa världsaffärer och relationer.

Karriärmöjligheter

Programmet förbereder våra studenter att bidra till sina internationella organisationer och företag genom global medvetenhet, medborgarskap och ansvar, erkännande av etnisk kulturell mångfald och deras dynamik, utnyttjande av ny informationsteknik och kommunikationsteknik och resurser samt utveckling av innovativa och humana lösningar. och alternativ. Våra akademiker lär sig att respektera människans värdighet, miljö och värdet av global fred och samarbete.

Förkunskapskrav

1. Avslutande, inlämning och godkännande av ansökningsblanketten och bilagorna, inklusive betalning av erforderliga avgifter.

2. En kandidatexamen eller en högre examen med minst "C" betygsgenomsnitt från ett nationellt ackrediterat utbildningsinstitut för högre utbildning i USA eller från ett motsvarande utländskt institut. Alla utländska handlingar inklusive certifikat och transkript är föremål för utvärdering och validering av Richfield Colleges antagningskontor. Certifierade engelska översatta kopior måste åtfölja alla dokument på främmande språk.

3. Kunnighet på engelska framgår av något av följande:

en. 70% eller mer överstigande poäng på Richfield College English Proficiency Examination (RCEPE), eller

b. En poäng på 600 eller högre på det pappersbaserade provet engelska som ett främmande språk (TOEFL), motsvarande en poäng på 100 eller högre på internetbaserad (iBT), eller

c. Högskoleexamen eller minst en (1) års högskoleutbildning vid en institution med engelska som officiellt undervisningsspråk.

4. En avsiktsförklaring (SOP) som skrivits av sökanden och beskriver sina akademiska mål samtidigt som han / hon studerar på Richfield College. Detta dokument måste lämnas in som en del av ansökningsdokumentet för upptagande.

5. GMAT poängen krävs för antagning. Denna poäng kan ersättas med GRE - inklusive GRE revised General Test - som ett alternativ. GMAT / GRE poäng är giltiga i fem år och måste tas innan ansökan lämnas in.

Sökande som inte har godkänt GMAT / GRE-examen vid inlämning och godkännande av övriga nödvändiga antagningsdokument och -kriterier kommer att godkännas villkorligt för programmet och måste ta in och lämna GMAT / GRE-testresultaten inom ett år efter deras antagning till Forskarutbildningen. Sökande med en kandidatexamen med en GPA på över 3,5 eller högre kan begära ett upphävande av GMAT-kravet. Vid godkännande av sökandens behörighet att genomföra forskarutbildning, kommer intagandena att underrätta sökanden om godkännandet av upphävandet.

6. Anställningsverifieringsbrev som verifierar nuvarande eller tidigare anställning i ledande eller verkställande ställning.

7. Två rekommendationsrekommendationer från personer som är bekanta med ansökans förmåga och kvalifikationer att bedriva doktorandstudier och forskning.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • MBA i Allmän Management
  • Fayette, Amerikas förenta stater
  • Hong Kong, Hongkong
 • Magister i företagsekonomi: Allmänt
  • Charlotte, Amerikas förenta stater
 • MBA i allmänhet
  • New York, Amerikas förenta stater
  • Athens, Grekland
  • + 11 Mer