Keystone logo
© BIMM University
Regent College London

Regent College London

Regent College London

Introduktion

Regent College London är en framstående institution för högre utbildning belägen i Londons pulserande hjärta, Storbritannien. Känd för sina olika akademiska program, erbjuder det ett brett utbud av grund- och forskarutbildningskurser inom discipliner som affärer, datorer, hälsa och socialvård. Med ett engagemang för akademisk excellens och en mångkulturell miljö ger Regent College London studenter en utbildning i världsklass som utrustar dem med de kunskaper och färdigheter som behövs för att frodas inom sina valda områden. Utforska möjligheterna och upplevelserna som Regent College London har att erbjuda och ge dig ut på en resa av akademisk och personlig tillväxt i en av världens mest dynamiska städer.

Vi är en mångfaldig gemenskap, aktiva för att främja lärande och utbildning, med över 20 års framgång inom brittisk högre utbildning. Vi välkomnar studenter från alla bakgrunder och vårdar en stödjande, inkluderande miljö och positiv kultur.

Läs mer om våra ämnesområden och de kurser vi erbjuder.

 • Företag och företag
 • Ingenjör och databehandling
 • Hälso- och idrottsvetenskap
 • Lag

Flexibel studie som passar din livsstil

Det moderna livet är hektiskt och krävande. Vi tror att flexibla, skräddarsydda studier är en baslinje för samtida utbildning. Det är därför vi erbjuder:

 • dag-, kvälls- och helglektioner
 • flera studieorter över hela London
 • studentutvecklingssessioner för att förbättra din personliga och professionella utveckling
 • Tänker i karaktär; en svit av gratis transformerande lärandeprogram

Att sätta elevupplevelsen först

Regent erbjuder en unik studentupplevelse, som skiljer sig från alla andra universitet. Detta kännetecknas av utmärkt undervisning, en positiv kultur och ett oöverträffat studentstöd. Våra studenter håller med, vilket ger oss ett betyg på 93 % för övergripande tillfredsställelse i den senaste National Student Survey (NSS).

Historia och vision

Regent College London bildades 2010 som en del av Regent Group, ett utbildnings-, tränings- och investeringsförvaltningsföretag som grundades av familjen Pankaj. Vi delar en rik och framgångsrik historia inom utbildning, kännetecknad av kompakta campus, små, fokuserade klasser och oöverträffat stöd.

Högskolan öppnade ursprungligen i Wembley, levererade BTEC Higher National Diplomas och förse studenter med alternativa progressionsvägar till högre utbildning. Under 2013 öppnade vi inträden för allmänheten för att återspegla vårt engagemang för att bredda tillgången och deltagandet. Sedan dess har vi levererat en rad HND affärsprogram validerade av Pearson. Vi utökade också vårt utbud av högre utbildning och arbetade med en samling universitetspartners för att leverera Foundation Year Routes, Foundation Degrees, Bachelor's Degrees, Top-up Degrees och Master's Degrees.

Som en högskola har vi uppnått många mål, såsom ett positivt resultat för QAA Higher Education Review, utmärkta resultat i National Student Survey, öppna fem campusplatser över hela London, och naturligtvis att hjälpa våra studenter att nå sina livslånga mål och ambitioner.

Vår vision

Vår vision är att vara Storbritanniens första verkligt teknikbaserade brittiska universitet, med ett globalt varumärke och campus från 2025 till 2030. Vi strävar efter att ge elever över hela världen en enastående utbildning och studentupplevelse.

Antagningar

Platser

 • London

  Kingsbury Campus, Masons House, 1-3 Valley Drive, NW9 9NG, London

  • London

   Southall Campus, 39-47 High Street, Southall, UB1 3HF, London

   • London

    London Campus, 153 Great Titchfield Street, Fitzrovia, W1W 5BD, London

    Frågor