Keystone logo
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Introduktion

London läroplan. Medelhavslivsstil.

Queen Mary's Malta Campus erbjuder dig chansen att studera medicin i medicin.

Vi tar emot ansökningar för septemberinträdet och vår sista ansökningsdag är 1 mars.

Studera ett femårigt Medicine MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) grundutbildning på Malta, Europa. Att studera på QMUL Malta innebär att du kommer att studera medicin vid ett av de allra bästa universiteten.

Historia

Malta, liksom Storbritannien, har en stolt historia av expertsjukvård och Queen Mary University of London (QMUL), är en del av den prestigefyllda Russell Group-föreningen i Storbritannien (UK). Russell Groups universitet har enorma sociala, ekonomiska och kulturella effekter lokalt, över hela Storbritannien och runt om i världen.

Tidigare känd som Barts och London School of Medicine and Dentistry, QMUL är en ledande medicinsk skola. Barts and The London bildades av det äldsta sjukhuset i Europa, St Bartholomew's (känd som 'Barts') som grundades 1123, och Englands första medicinska skola, The London, som öppnade 1785.

QMUL Malta MBBS-programmet är identiskt med programmet som undervisas i London och du kommer att undervisas på Malta av personal från QMUL samt lokala läkare som utbildats av skolan.

Ön Gozo

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta öppnade i oktober 2019. Det toppmoderna campuset ligger på Gozo General Hospitals område och har tillgång till ett anatomicenter från 2000-talet. Gozo är en av de tre öarna som utgör Republiken Malta.

Ön är helt tvåspråkig med både engelska och maltesiska som har officiell status. Det har också utmärkta förbindelser till Europa.

Malta har en bländande historia som sträcker sig över 7 000 år: öarna har tre UNESCO: s världsarv (inklusive hela Maltas huvudstad Valletta). På senare tid kanske du har sett Malta på TV: öarna erbjuder några av de fantastiska platserna för Game of Thrones.

Studieavgifter

32 000 € per år.

Ansökningsprocess

Kandidater ansöker direkt till universitetet , inte genom Storbritanniens standardansökningssystem, UCAS.

Platser

  • Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

Frågor