Keystone logo
Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Purdue University Fort Wayne

Introduktion

Purdue University Fort Wayne ligger i Indianas näst största stad och erbjuder en traditionell campusupplevelse i en blomstrande storstadsmiljö. Som en del av det respektfulla Purdue University-systemet tjänar studenter grundutbildning och examen från ett av de mest betrodda och prestigefyllda varumärkena inom högre utbildning.

Universitetet består av nästan 600 vackra tunnland vid floden St.Joseph och har en betydande närvaro i regionen och har ett modernt campus som inkluderar välutrustade klassrum, imponerande forskningslaboratorier, förstklassiga studentbostäder, populära restauranger och detaljhandel. och inbjudande samlingslokaler. Campuset fungerar som epicentrum för kultur och underhållning för regionen och presenterar tusentals föreläsningar, musikföreställningar, teaterproduktioner, konstutställningar och sportevenemang årligen.

Med mer än 8000 studenter och över 300 heltidsanställda fakultetsmedlemmar är Purdue Fort Wayne perfekt dimensionerad för att erbjuda små klasser och individuell uppmärksamhet, men ändå tillräckligt stor för att ha alla attribut från ett stort forskningsuniversitet. Studenter har möjlighet att arbeta tillsammans med lärare för att ta itu med verkliga utmaningar genom banbrytande forskning, skapa spännande nytt stipendium och utforska nya aspekter av kreativt uttryck.

Studenter kommer från hela landet - och alltmer från hela världen - för att välja huvudämnen inom College of Arts and Sciences; College of Engineering, Technology and Computer Science; College of Visual and Performing Arts; College of Professional Studies; Doermer School of Business; musikskolan; School of Education; och School of Polytechnic. Universitetet är hem för 14 Centres of Excellence, inklusive Center for Applied Mathematics and Statistics, Center of Excellence in Systems Engineering och Environmental Resources Center.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Fort Wayne

    East Coliseum Boulevard,2101, 46805, Fort Wayne

    Program

    Frågor