Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Introduktion

VISION

Vi strävar efter att vara en världsledande, innovativa, student-fokuserad, och forskningsintensivt lärande gemenskap som förskott företag, regeringar och samhällen.

Affärsidé

Vi förbereda personer för att utmärka sig i sin karriär, engagera sig i sina samhällen, och möta de utmaningar som den globala näringslivet genom vår innovativa, forskningsbaserad utbildning och uppsökande.

Internationellt ackrediterade Business School

AACSB Ackreditering

Den Paul College håller den distinkta äran att ackrediterad av AACSB International (Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business), den främsta ackreditera organ för handelshögskolor, över hela världen. AACSB ackrediterade skolor bekräftar sitt engagemang för kvalitet och ständiga förbättringar genom en noggrann och omfattande granskning. Endast 560 skolor internationellt har uppfyllt eller överskridit AACSB strikta standarder som skall tilldelas denna elit ackreditering.

AACSB International ackreditering försäkrar intressenter som handelshögskolor:

  • Hantera resurser för att uppnå en levande och relevant uppdrag.
  • Advance näringsliv och förvaltning kunskap genom fakultet stipendium.
  • Ge hög kaliber undervisning i kvalitet och nuvarande läroplaner.
  • Odla meningsfull interaktion mellan studenter och en kvalificerad lärare.
  • Producera akademiker som har uppnått angivna kunskapsmål.

ACPHA Accreditation

Hospitality Management vid University of New Hampshire är också ackrediterat av ACPHA (Accreditation kommissionen för program i Hospitality Administration). ACPHA ackreditering har två grundläggande syften: För att säkerställa kvaliteten på programmet och att bistå i förbättringen av den institution eller program.

NEASC Accreditation

Alla UNH program också ackrediterade av NEASC, The New England Association of skolor och högskolor. NEASC, landets äldsta regionala ackrediteringsorganet, tjänar mer än 2.000 offentliga och privata institutioner i Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island och Vermont, liksom amerikanska internationella skolor i mer än 60 länder.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Durham

    10 Garrison Avenue University of New Hampshire , 03824, Durham

Frågor