Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Introduktion

UNIVERSITETET I PORTO

Universitetet i Porto (U.Porto) grundades 1911 och är ett av de 200 bästa europeiska universiteten enligt de senaste internationella rankingsystemen. Ett av de mest internationella av Portugals universitet, U.Porto har ett fullt utrustat campus inbäddat i staden som garanterar en optimal akademisk, vetenskaplig och även social och kulturell upplevelse.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Skäl att välja alt="Porto Business School

Med en konsekvent närvaro i Financial Times ranking sedan 2011, är alt="Porto Business School en av de bästa European Business Schools (#62, 2016) och en av de 30 bästa handelshögskolorna när det kommer till Custom and Open Executive Education . En prisbelönt skola, under de senaste åren alt="Porto Business School har uppnått flera internationella erkännanden:

  • AMBA:s Entrepreneurship Award (2012, 2014)
  • AMBA:s MBA Student of the year (2014)
  • John Molson MBA Case Competition (2015, 2011)
  • Idea2Product Competition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School är resultatet av ett aktivt partnerskap mellan universitetet i Porto och 36 företag, nationella och internationella - vilket gör att skolan kan balansera mellan akademins kvalitet och stränghet och den verkliga företagsvärlden, vilket gör alt=" Porto Business School till ett sant labb för att utforska hur man bäst tillämpar förstklassiga managementkoncept i den verkliga affärsvärlden.

alt="Porto Business School är handelshögskolan vid det största portugisiska universitetet, universitetet i Porto. Dess uppdrag är att undervisa i forskarkurser och avancerad ledarskapsutbildning, kompletterande aktiviteter med ett permanent engagemang inom områdena tillämpad forskning och företagstjänster alt="Porto Business School sammanför kompetensen och erfarenheterna från det tidigare EGP-UP och ISFEP, ett chefsutbildningsprojekt som framgångsrikt utvecklats inom ekonomifakulteten. Som en grundläggande resurs har alt="Porto Business School en lärare med lång erfarenhet av undervisning och forskning, från universitetet i Porto (ekonomi, teknik, juridik och psykologi och utbildningsvetenskapliga fakulteter), till vilken två andra undervisningskategorier läggs till : chefer med akademisk utbildning och gedigna affärskarriärer, och lärare från utländska universitet, nämligen nordamerikanska (Centrala Florida, Massachusetts, Miami och New Orleans) och europeiska (bl.a. London Business School och Business Institute). liknande utländska skolor, som i vissa fall funnits sedan 1988, säkerställer en hög internationaliseringsnivå i verksamheten.

Din livsförändrande resa börjar här.

Porto

En stad av entreprenörer är Portugals näst största stad och en av landets ledande ekonomiska och industriella centrum. Starkt kopplat till handel och kärlek till frihet – så mycket att det kallas Cidade Invicta (Obesegrad stad), Porto är känt för charmen i sitt historiska centrum (UNESCOs världsarv sedan 1996) men också för sin dynamik – den 21:a- talet Porto är en modern och levande stad som aldrig stannar. Dess grönområden och idrottsplatser, dess omfattande kollektivtrafiksystem och dess livliga kultur och nattliv gör det till en rolig och spännande stad, 24 timmar om dygnet. Under de senaste åren har Porto också blivit en hamn för besökare från hela världen. Porto var en riktig plats där Porto två gånger valdes till "Bästa europeiska destination" av European Consumers Choice, och ansågs av The Guardian 2015 som en av de 40 bästa destinationerna. När det kommer till mode och design slår Porto till och med Paris, enligt Bloomberg, som nyligen har utropat staden som Europas heta nya shoppinghuvudstad.

Platser

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Frågor