Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Introduktion

Ett av världens framstående forskningsuniversitet, Pennsylvania State University kombinerar styrka i traditionella akademiker med ett framåtblickande, framtidsfokuserat förhållningssätt till tvärvetenskapliga studier och internationalisering. Penn State, som konsekvent rankas bland den översta procenten av universiteten över hela världen, är ett av de största och mest respekterade universiteten i USA.

Penn State Dickinson Law anses vara en av landets bästa juridikskolor och är den äldsta ABA-ackrediterade juridikskolan i Pennsylvania och en av de äldsta i USA. I över 185 år har Dickinson Law producerat några av världens bästa advokater, domare, regerings- och företagsledare och juridiska forskare.

Under sin rika 40-åriga historia har Master of Laws (LL.M.)-programmet vid Dickinson Law välkomnat jurister från hela världen som har kommit för att avancera sina juridiska karriärer genom direkt tillgång till rättstvister och juridiska forskare i världsklass, professionell specialisering inom specifika områden eller juridik, och innovativ forskning och stipendium.

LL.M. Programmet är utformat för både inhemska och internationellt utbildade jurister som söker specialiserade kunskaper och avancerade studier inom särskilda rättsområden. Under detta flexibla ettåriga program kan studenter anmäla sig till en mängd olika kurser som tillåter koncentration i vissa aspekter av juridik eller lagrelaterade ämnen. Studenter kan följa specifika kursplaner eller certifikatspår.

Varför Penn State Dickinson Law ?

Att välja rätt institution är ett viktigt beslut. Här är några av de många anledningarna till att LL.M. elever väljer Penn State Dickinson Law :

  • Vårt campus. Dickinson Law erbjuder LL.M. studenter en idealisk miljö med tillgång till resurser i världsklass och duktiga fakulteter. Vårt historiska campus erbjuder en toppmodern anläggning och ett modernt forskningsbibliotek som erbjuder lagrelaterade resurser och ett brett utbud av tjänster som stöder främjandet av juridiskt stipendium.
  • Vår räckvidd . Penn State har en livlig universitetsgemenskap med 24 campus i Pennsylvania och ett globalt alumninätverk med över 700 000 alumner som både förbereder studenterna för att arbeta i den globala ekonomin och säkerställer en Penn State-anslutning nästan var som helst i världen.
  • Vår fakultet. LL.M. studenter lär sig från en distinkt och hängiven heltidsfakultet som kompletteras med en adjungerad fakultet av praktiserande advokater och domare. Våra professorer har ägnat år åt att praktisera juridik och engagerar sig nationellt och internationellt genom praktik, forskning och stipendier.
  • Vår läroplan. Penn State Dickinson Law erbjuder en flexibel ettårig LL.M. program som kan startas under hösten (augusti) eller våren (januari). Studerar tillsammans med JD-studenter, LL.M. studenter kan anmäla sig till en mängd olika kurser som tillåter koncentration i vissa typer av juridik eller juridikrelaterade ämnen. Dickinson Law-läroplanen innehåller alla kurser som krävs för att gå till advokatexamen i New York.
  • Vårt läge.Dickinson Law-campus ligger i Carlisle, som är strategiskt beläget nära Harrisburg - huvudstaden i Pennsylvanias samväldet - och dess rättsliga, lagstiftande och verkställande kontor. Philadelphia, Washington DC, Baltimore och New York City är alla lättillgängliga med bil eller tåg. Carlisle rankas kontinuerligt som en av landets mest beboeliga småstäder i USA, delvis på grund av mångfalden av människor och institutioner, bekvämligheter och utbud av samhällsaktiviteter. Levnadskostnaderna ligger konsekvent under genomsnittet i USA, vilket gör det till ett prisvärt och kostnadseffektivt alternativ för att gå på juristutbildningen. I allmänhet finns allt man behöver inom bekvämt gång- eller cykelavstånd. De flesta LL.M. studenter hittar ett prisvärt boende nära campus.

Antagningar

Visumkrav

Platser

  • 150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

Frågor