Keystone logo
Oxademy Business School

Oxademy Business School

Oxademy Business School

Introduktion

Oxademy Graduate School är en professionell och akademisk utbildning som är belägen i staden Oxford, världens mest kända lärande nav. På Oxademy arbetar vi med ett omfattande nätverk av utbildningsspecialister i Oxford för att leverera världsklass webbaserade lärande till berättigade elever.

Hur vi arbetar

Våra program ge studenterna allt de behöver för att lyckas. Detta inkluderar en självinsikt program, kritiskt tänkande, ledarskap och entreprenörskap utbildning, jobb förvärv coaching, pågående mentorsjo [, praktik möjligheter ... och naturligtvis en ackrediterad certifikat eller examen efter examen.

Teknologi

Oxademy innovativa, banbrytande distansutbildning plattform är baserad på en egen ram (OxABL ©) som ger en logisk struktur för online-utbildning. Vid roten av våra program är en "Human Cognitive System" och en "Instructional Design" som gör det möjligt för oss att fokusera på hur eleverna bearbeta information ... så att vi kan bättre engagera genom synkrona och asynkrona inlärningsmetoder. Vi har utvecklat en egen e-learning plattform (VLE) som antar flera tekniker för att skapa en smidig och produktiv lärande. Viktigast vår VLE ger oss möjlighet att samarbeta med studenter (online och offline), hålla dem motiverade, och automatiskt förstå beteendet hos framgångsrika studenter. Detta alla tillhandahålls via en molnbaserad lösning som stödjer "Mashware" (en korsning av mashups och kursmaterial), LIVE interaktiva klasser, interaktion elev-lärare, en LIVE elevsvarssystem och ett intelligent lärande mönster Analyser.

Detta är alla levereras över Internet via distansundervisning.

Platser

  • Clarendon House, 52 Cornmarket Street

  • 21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay

  • 1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road

  • Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,

  • Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

  • No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos

  • 152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20

Frågor