Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Introduktion

Nottingham Trent University grundades 1843 och har en lång historia av att låsa upp potential, bryta ner barriärer och göra en verklig skillnad för liv runt om i världen.

Med över 40 000 studenter och personal som spänner över fem universitetsplatser är Nottingham Trent University (NTU) en av de största och mest inflytelserika institutionerna för högre utbildning i landet. Vi är ett universitet som är engagerade i att driva framåt meningsfull förändring och vi har fått en lång rad prestigefyllda utmärkelser för vår forskning, dynamik och innovation.

Vi är stolta över att bli erkända som ett universitet som öppnar sina armar för alla. En fjärdedel av våra studenter kommer från hushåll med en sammanlagd inkomst på £15 000 eller mindre, och vi var det första universitetet som skrev under regeringens löfte om social rörlighet, vilket visar vårt engagemang för att förbättra utsikterna för unga människor från missgynnade bakgrunder.

Undervisning
På NTU har vi åtagit oss att tillhandahålla en stimulerande och inkluderande lärandemiljö till gagn för våra studenter, kollegor och samhällen.

Forskning
Vi arbetar kring fem viktiga forskningsteman som svarar mot en rad utmaningar inom näringslivet, industrin, yrkena och samhället.

Företag
Genom att arbeta i samarbete med experter över hela NTU, såväl som våra partners och supportrar, hjälper vi studenter, akademiker, personal och medlemmar i vårt samhälle att växa de färdigheter, kunskaper och självförtroende de behöver för att trivas som entreprenör.

Kunskapsutbyte
Vår ambition är att bli erkänd som en kraft för det goda. Vi brinner för att förändra liv genom akademiskt och medborgerligt engagemang och vi arbetar tillsammans med företag och samhällen för att tackla några av samhällets tuffaste utmaningar.

Det här är NTU. Det här är universitetet, omarbetat.

Vi skapar framtidens universitet.

 • Ett universitet som bjuder in, inkluderar och lyssnar – där partnerskap värderas, kunskap delas och möjligheter är tillgängliga för alla.
 • Ett universitet där lärande är direkt kopplat till industrins behov: där varje pris och utmärkelse är ett stöd för våra dagliga undervisningsstandarder, värderingar och metoder.
 • Ett universitet som stör status quo; som vågar ställa utmanande frågor, i insiktens och framstegens namn.
 • Ett universitet där forskning tillämpas och inte abstrakt – där den stödjer undervisning, levererar meningsfulla svar och förbättrar verkliga liv i realtid.
 • Ett universitet med kraften och syftet att transformera, skapa bättre människor och inte bara bättre utexaminerade.

Framtidens universitet är ett projekt för nutiden, byggt på sex kärnprinciper. Så här fungerar dessa principer på NTU.

Campus funktioner

Från vårt livliga stadscampus i det livliga hjärtat av Nottingham till den idylliska landsbygdsgården Brackenhurst, Vi har ett antal universitetsplatser över Nottingham och de omgivande områdena.

Vi investerar ständigt i våra grunder, byggnader och anläggningar för att skapa en stimulerande och inkluderande inlärningsmiljö för alla att uppleva och njuta av.

City Campus
Från fantastisk arkitektur till en prisbelönt studentkår, City Campus är NTU: s bankande hjärta.

Clifton
Att leva och lära sig i Clifton? Här är vad du behöver veta om campus som verkligen har ett eget liv.

Brackenhurst
Beläget på en 500 hektar stor plats med fält, skogsmarker och vatten, vår Brackenhurst campus är verkligen hisnande.

Confetti Nottingham
Upptäck vad som erbjuds på vårt Confetti Nottingham Campus som ligger bara ett stenkast från stadens kultur- och underhållningshotspots, och en kort bit från NTU: s City Campus.

Confetti London
Baserat i trendiga Whitechapel, Confetti har nu ett dedikerat hem i London - en av de kreativa industriernas globala huvudstäder, och ett världsklass centrum för film, musik, spel, och nya medier.

Mansfield Hub
Ett av de senaste tillskotten till NTU-familjen, NTU i Mansfield erbjuder spännande möjligheter för människor och företag i Mansfield och därefter.

  Visumkrav

  Du måste se till att du har rätt invandringstillstånd/visum på plats innan du börjar din resa.

  Vårt prisbelönta studentsupportteam ger utmärkta råd och information om invandringsfrågor och råd om hur man gör en framgångsrik visumansökan.

  Vi uppmuntrar dig att förbereda dig i förväg för din visumansökan och ansöka så snart du får ditt CAS.

  Du kan ansöka om ditt studentvisum upp till sex månader innan din akademiska examenskurs börjar.

  Observera att din CAS fortfarande kan ange tre månader eftersom det här är en ny ändring, men du kan fortfarande använda din CAS för att ansöka upp till sex månader före kursstart.

  Du kan bara komma in i Storbritannien när ditt visum har utfärdats. Du kan anlända fram till 1 månad före kursens startdatum (för kurser som är längre än sex månader). Du får inte resa till Storbritannien före det startdatum som anges på ditt visum, oavsett när din kurs börjar.

  Stipendier och finansiering

  Vi är glada över att kunna erbjuda ett antal internationella stipendier till nya internationella och europeiska studenter. Du hittar också våra internationella avgifter i det här avsnittet, tillsammans med råd om hur du gör internationella betalningar.

  Ranking

  • Vi är ett av Storbritanniens mest populära universitet
   som rankar 3: e för antalet accepterade erbjudanden, baserat på 2022 UCAS-acceptdata
  • Modern University of the Year
   NTU är stolt över att vara The Times och The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Årets universitet
   Whatuni Student Choice Awards 2023, som visar vårt engagemang för att erbjuda en studentupplevelse som ingen annan.
  • 2: a mest hållbara universitet i världen
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Platser

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Program

   Frågor