Keystone logo
Ngee Ann Academy Adelaide Master of Business Administration
Ngee Ann Academy

Adelaide Master of Business Administration

Singapore, Singapore

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

SGD 36 240 / per year

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

 • Examen tilldelad av University of Adelaide, Australien
 • Adelaide MBA: 24 månader deltid; Adelaide GCBA: 6 månaders deltid
 • 4 intag: januari, april, juli, oktober
 • 5-stjärnigt GMAA-betyg och AACSB-ackreditering för Business School

Adelaide MBA och Adelaide GCBA har utformats med maximal flexibilitet för att passa behoven hos yrkesverksamma. Studenter kan variera antalet kurser de genomgår under varje termin (varje kvartal). Detta ger studenterna möjlighet att påskynda utvecklingen av sina studier.

Adelaide MBA och Adelaide GCBA erbjuder också flera startpunkter, vilket innebär att studenter kan ansöka när som helst under året för att övervägas för nästa intag. Det finns fyra mandatperioder varje år, med början i januari, april, juli och september.

Alla kurser levereras i en interaktiv, ansikte mot ansikte miljö som främjar vuxenutbildning och ger inlärningsupplevelser i en mängd olika undervisningsformat.

Globalt lärande

Studentutbyte: University of Adelaide har utvecklat studentutbyteslänkar med ett antal utomeuropeiska institutioner i Europa och Storbritannien. Dessa program är lämpliga för studenter som vill studera utomlands för ett kortvarigt utbyte där poäng kommer att tjänas mot deras University of Adelaide-examen.

Inkommande termin: Studenter som studerar i NAA kanske vill gå över till Adelaide för en termin / trimester. Studenter kan anmäla sig till 3 eller 4 kurser, med alternativ för att välja tvärvetenskapliga kurser.

Sommarskola: Universitetet i Adelaide erbjuder varje år ett antal intensiva kurser som undervisas under terminpauserna som en del av sitt sommarskoleprogram. Studenter uppmuntras att anmäla sig till sommarskolan för att påskynda sina studier i en exceptionell inlärningsmiljö omgiven av stora gamla byggnader och historisk arkitektur.

Det finns tre presentationsceremonier under varje läsår, en i Singapore och två i Adelaide, Australien. Besök www.adelaide.edu.au/student/graduations för specifika datum. Studenter som avslutat sin examen har möjlighet att välja en av presentationsceremonierna. Grader presenteras av kansler vid University of Adelaide eller hans representant.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Master in Business Administration and Management (MBA)
  • Baku, Azerbajdzjan
 • MBA in Sustainable Business
  • Amsterdam, Nederländerna
 • MBA in Social Business
  • Amsterdam, Nederländerna