Keystone logo
New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

New Zealand School of Food & Wine

Introduktion

Nya Zeeland School of Food & Wine grundades av Celia Hay och har utbildat nästa generation baristor, kockar, restaurang- och kaféägare, gästfrihetschefer, sommeliers och vinproffs, gästfrihetsturister samt människor som älskar god mat sedan 1995.

Från LCQ Alkoholchefercertifikat till livsmedelshygiencertifikat till Nya Zeelands vincertifikat och WSET vin- och spritkvalifikationer till bakning och matlagningskurser och cocktail- och bartenderkurser. I år 2020 firas 25-årsjubileet för New Zealand School of Food and Wine. Våra NZQA Nya Zeelands ackrediterade kvalifikationer ligger i Aucklands Viaduct och erbjuder praktiska praktiska matlagning- och gästfrihetsfokuserade certifikat och examensbevis, undervisade av kockens team, restaurangchefer och vinproffs som är experter inom sitt område och fokuserade på våra elevers framgång.

Platser

  • Auckland

    Customs Street West,104, 1010, Auckland

    Frågor