Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Introduktion

Vid Wittenborg University of Applied Sciences München Campus erbjuder New European College en av de mest moderna och framåtsträvande metoderna för företagsutbildning i Tyskland. Den akademiska kombinationen av ett forskningsbaserat förhållningssätt till utbildning, verkliga obligatoriska projektveckor och kontinuerlig utvärdering säkerställer att studenter uppnår den högsta nivån av hållbar anställningsbarhet i 2000-talets affärsvärld.

München - Tysklands ekonomiska lokomotiv

Beläget i München, en av de rikaste och mest välmående städerna i Europa, har studenter stora möjligheter till framtida anställning . Den speciella kombinationen av multinationella företag (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft och många fler) och låga nivåer av arbetslöshet gör München till en mycket önskvärd stad att studera och utveckla din karriär.

Personlig uppmärksamhet

Små grupper (max. 25 studenter) säkerställer frekvent interaktion mellan våra studenter och föreläsare. Verkliga affärscases, uppdrag, simuleringar och presentationer är några metoder med vilka våra studenter kan utveckla sina kommunikationsförmåga på grundval av affärsprinciper och praxis. Vårt klassformat främjar en-till-en-diskussioner med våra föreläsare för att utvecklas och bygga vidare på koncept, idéer och problem. Inom varje termin erbjuds våra studenter en rad företagsbesöksmöjligheter relaterade till deras kärnkurser.

Internationell gemenskap

För att förbereda studenterna för den globala affärsvärlden hålls alla kurser på engelska. I kombination med ett internationellt studieorgan och fakultet – 43+ nationaliteter (27 språk som talas på campus) – får studenterna en affärsutbildning som är en stark grund för deras internationella anställningsbarhet.

Utländska studerandes förmåner i München (Tyskland)

När du studerar vid New European College i München, Tyskland, får du arbeta 20 timmar per vecka under terminer eller 40 timmar per vecka under sommarlov. Bortsett från det, när du har tagit examen från något av programmen, har du rätt till ett 18-månaders arbetssökande visum (1,5 års tillstånd att stanna i Tyskland för att söka jobb) Administrationen av handelshögskolan stöder aktivt studenter med praktik/jobb söka på territoriet.

Erfaren fakultet

I linje med kärnprinciperna för vårt program, förbereder vi våra studenter med de praktiska färdigheter och tillgångar de behöver för att lyckas genom att säkerställa högsta standard för undervisning från erfarna akademiker och branschfolk.

New European Colleges studenter tar examen med en holländsk examen från ett statligt erkänt och ackrediterat University of Applied Science i Nederländerna i det ekonomiska navet i Tyskland – München. Alla program som erbjuds från New European College är ackrediterade av holländska NVAO och av FIBAA (tyska, schweiziska & österrikiska)

Våra program:

Bachelor of Business Administration

Med små grupper, kompletterande kurser och ett starkt fokus på det pragmatiska tillvägagångssättet förbereder Our Bachelor Program dig för en framgångsrik affärs karriär.

inriktningar:

Master of Business Management (MBM)

Master of Business Management är den akademiska vägen in i näringslivet och den akademiska världen. Programmet fokuserar på den vetenskapliga sidan och tillämpningen av dessa inom Business Administration, Finance, Marketing and Management.

inriktningar:

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) har blivit en akademisk karriärlyft för både entreprenörer och företagsanställda. Globaliseringen kräver MBA-utexaminerade med verkligt internationell affärsutbildning.

inriktningar:

Ranking

Topprankade och ackrediterade grader

New European College har samarbetat med Wittenborg University of Applied Sciences på grund av deras enastående rykte och moderna, praktiska strategi för affärsutbildning.

Wittenborg University har rankats som 4:e 'Best Small University of Applied Sciences' i Nederländerna och har tilldelats det 2:a bästa Bachelor of Business Administration Program i Nederländerna.

Platser

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Frågor