Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Introduktion

Neuroscience Business School, som är baserat i Barcelona, Spanien, erbjuder MBA-program, masterexamen, examina och subventionerade kurser, online och/eller ansikte mot ansikte, för företag, både på spanska och engelska.

Vi är den första handelshögskolan som specialiserar sig på Business-program med bidrag från ny neurovetenskaplig teknologi i alla program. Alla våra program inkluderar en del av Business Mindfulness, som hjälper våra elever att öka sin produktivitet och kreativitet.

Vi förbereder våra elever för att anpassa sig till världsförändringarna i affärsekosystemet. Vi undrar varför utbildning måste vara densamma om förändringen är en konstant i vår värld. Utbildningssektorn kräver också förändringar! Och, Neuroscience Business School , erbjuder utbildning anpassad till det verkliga och nuvarande livet.

Neuroscience Business School är en gemenskap där du kan:

 • Skaffa en utbildning för 2000-talet
 • Få din maximala personliga, professionella och sociala potential
 • Få kontakt med människor som värdesätter samma saker som du
 • Skaffa neurovetenskaplig kunskap för entreprenörer och ledare
 • Lär dig att fatta effektiva beslut

De viktigaste funktionerna i Neuroscience Business School -gruppen:

 • Målorientering
 • Passion
 • Innovation
 • Kreativitet
 • Empati
 • Ledarskap
 • Det öppna sinnet
Vi är specialiserade på program för ledare och entreprenörer från 2000-talet

Skillnad från Neuroscience Business School

Skillnaden mellan Neuroscience Business School och andra handelshögskolor är att vi lägger till nya neurovetenskapliga verktyg i affärsprogram. Vi erbjuder aktuell och praktisk utbildning.

Vision om Neuroscience Business School

Syftet med NBS är att erbjuda företagsutbildning genom avancerade verktyg och tekniker.

Neuroscience Business School Uppdrag

Ge eleverna det mest uppdaterade lärandet, så att de kan uppnå en framgångsrik yrkesupplevelse.

Vi fokuserar på att utveckla våra elevers personliga färdigheter och professionella färdigheter.

Vi lär våra elever att träna i övningar som syftar till att främja viktiga vanor för att njuta av optimal mental och fysisk hälsa och att ha den motståndskraftiga styrka och energi som krävs för handling.

Neuroscience Business School Utbildning

Neuroscience Business School erbjuder två typer av klasser: ansikte mot ansikte i Barcelona, Spanien och live online. I alla våra klasser har vi den perfekta kombinationen av teori och praktik. Klasserna är mycket dynamiska.

Neuroscience Business School har skapat ett strömmande klasssystem som får våra elever att känna sig som om de var i lektioner ansikte mot ansikte. Onlinekurser påminner mycket om offlinekurser, den enda skillnaden är att våra elever inte behöver resa.

Våra värderingar

Personlig utbildning för varje elev

Våra studenter kommer inte bara att lära sig att vara optimalt analytiska, kreativa, innovativa och dynamiska i handling utan också att agera inom ramen för moraliska värderingar som allmänt accepteras som bra för mänsklighetens framsteg.

Innovation

Utbildningssystemet förändras väldigt snabbt, det du lärde dig för ett år sedan kanske inte har någon tyngd, eller det kan till och med vara föråldrat. Det är därför vi på NBS anpassar våra program varje termin så att våra studenter kan få lämplig utbildning.

Flexibilitet

Vi har skapat ett blandat system av våra program som hjälper våra studenter att dela studier med sitt arbete. Även om vi är ganska strikta med systemet med läxor och deadlines så att våra elever kan nå sina mål.

Anställning och praktik

Framtida sysselsättning är målet för all utbildning. NBS bryr sig om att alla studenter ska bli framgångsrika professionellt och vi gör vårt bästa för att göra det.

Från och med första lektionsdagen har varje elev tillgång till jobbbanken. Neuroscience Business School hjälper dig:

 • anpassa ditt CV;
 • hitta praktikplatser medan du studerar;
 • att hitta ett jobb.

Vi känner till arbetsmarknadens behov. Vi samarbetar med många företag för att hjälpa våra studenter att få det bästa jobbet.

Vi samarbetar också med Michael Page, Page Personal och Club Marketing Barcelona. Det hjälper våra studenter att få praktikplatser och jobb. Alla Neuroscience Business School studenter och alumner kan använda jobbbankens tjänster.

Vi erbjuder:

 • Aktuella program anpassade efter marknadens behov.
 • Masterclass om hur man får jobb.
 • Direktkontakt med internationella företag och rekommendationer.
 • Jobb- och praktiktjänst.
 • Handledningssessioner.

Även om vi måste betona att professionell framgång också beror på studenten: deras kompetens, attityd och önskan att få ett jobb.

Ackreditering

Neuroscience Business School programmen är ackrediterade av SWISS School of Business Research som är ackrediterat av Eduqua, samt UCAM, ett statligt erkänt universitet i Spanien. Eduqua är det första kvalitetscertifikatet i Schweiz för offentliga och privata utbildningscentra.

Antagningar

Ansökningsprocess:

Steg 1 - Onlineansökan

För att skicka in onlineansökan: bifoga de nödvändiga dokumenten, anmäl dig till videointervjun och betala en registreringsavgift på 30 euro.

Lista över dokument:

 • Pass eller ID
 • CV (på engelska eller spanska)
 • Senaste akademiska utskriften
 • Motiverande brev

Steg 2 - Videointervju

Längd 30 min - 60 min. Inga förberedelser krävs.

Steg 3 - Resultat av ansökan

Efter två eller tre arbetsdagar, efter att ha mottagit testresultaten, kommer du att få ett e-postmeddelande om huruvida du anses vara kvalificerad eller inte. Vid ett positivt svar har du 15 arbetsdagar på dig att betala för platsreservationen.

Steg 4 - Platsreservation

När du har antagits till programmet måste du betala motsvarande registreringsavgift. Du kan göra betalningen via banköverföring.

Du måste göra betalningen före det sista datumet för terminen som nämns i antagningsmejlet. Ingen återbetalning av inbetalt belopp efter registrering.

Vid avvisning av visum som inte kan hänföras till NBS, återbetalas inte det belopp som annullerats på grund av bokning av en plats.

Steg 5 - Slutbetalning

Du måste göra hela betalningen. Du kan göra betalningen via banköverföring.

Det finns två betalningsmetoder:

 • Rabatterad engångsbetalning. Vad ska göras 10 dagar före första dagen för magisterexamen
 • Delbetalning. Det måste göras under de första 5 dagarna i varje månad. I detta avseende måste du meddela oss om du föredrar att betala i delbetalning före den första dagen av befälhavarens start och förse oss med motsvarande dokument

Visumkrav

Vi ger alla våra studenter möjlighet att skaffa ett studentvisum vid behov för on-campus och hybridprogram.

Processen är enkel:

 1. Sök önskat program på NBS.
 2. Efter att du fått antagningsbrev och betalat registreringsavgiften skickar vi de originaldokument som krävs från vår skola för att få studentvisum.
 3. Därefter måste du förbereda och presentera dina dokument för den spanska ambassaden eller det allmänna konsulatet i ditt land. Listan över dokumenten kan variera beroende på land. Rådgör med ambassaden för att känna till kraven.
 4. När du får ett beslut och ditt pass får du ett tilldelat visum som är giltigt i 90 dagar.

Studentberättelser

Platser

 • Barcelona

  Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Program

Frågor