Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Campus funktioner

Livet på universitetsområdet

Livet på Neapolis University Campus är en unik upplevelse som studenter njuter av under sina studier, det leder till en byggnad av värdefulla stunder och minnen som varar livet när studentinvånarna utvecklas akademiskt och socialt. Neapolis University har åtagit sig att skapa en bekväm och säker miljö och har etablerat en mångsidig, flerspråkig, mångkulturell universitetsgemenskap, som respekterar och förbättrar det fria utbytet av idéer och livsstilar.

Placeringen av universitetsområdet, de olika faciliteterna och tjänsterna skapar en idealisk miljö för att uppmuntra kunskap, arbete och studentliv, så att varje student kan berika sina erfarenheter under sina studier.

Campus är bekvämt beläget i hjärtat av staden med många bekvämligheter inom gångavstånd, såsom busshållplatser, banker, stränder, barer & restauranger, ett köpcentrum, och kaféer.
Det finns dagliga busslinjer som förbinder staden och erbjuder förbindelser till alla andra städer och flygplatser.

Varför Paphos

Kombinationen av det historiska förflutna med den moderna världen, det milda Medelhavsklimatet, stränder, naturlig skönhet, dess utmärkta transport till utsidan samt antalet tjänster som det erbjuder gör Paphos till en idealisk plats att studera.

En av de största fördelarna med att studera vid Neapolis University Paphos är att utbildningsinstitutet ligger i hjärtat av en av de mest spännande kuststäderna i Europa. Paphos har en permanent befolkning på cirka 77 800 invånare.

 • Paphos är en stad full av ungdomar, med en av de högsta ungdomsnivåerna 18-35 år, jämfört med andra cypriotiska städer.
 • Paphos är en modern europeisk mångkulturell stad som välkomnar människor från hela världen, oavsett etniskt, socialt eller religiöst ursprung.
 • Paphos är UNESCO: s världsarvslista, som en korsning av människor och idéer med arkeologiska platser för att vittna om en obeveklig marsch på 9000 år i historia och kultur.
 • Paphos är ett internationellt turistmål tack vare den unika kombinationen av natur, historia och milt medelhavsklimat. Direktflyg mellan Paphos med stora grekiska städer som Aten, Patra, Thessaloniki, och Chania.

Vad är 121839_cyprus-4135015_640.jpg

  Platser

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Frågor